Βασίλισσα Καμίλα: Αποκάλεσε τον εγγονό της Luis “δύσκολο” αλλά δεν ήταν αυτό που νομίζαμε

Διαβάζεται σε 2'
Η βασίλισσα Καμίλα στη Νήσο Μαν
Η βασίλισσα Καμίλα στη Νήσο Μαν 2024 Owen Humphreys/Pool via AP

Παραλίγο νέο σκάνδαλο στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μετά από το σχόλιο της βασίλισσας Καμίλα που αποκάλεσε “δύσκολο” τον εγγονό της Luis. Ποιον εννοούσε.

Την ώρα που το Παλάτι του Μπάκιγχαμ προσπαθεί -μάταια- να ηρεμήσει τα πνεύματα γύρω από το βασιλικό σκάνδαλο που έχει για πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μίντλετον, ένα νέο παραλίγο να ξεσπάσει, αυτή τη φορά με τη σύζυγο του βασιλιά Καρόλου, βασίλισσα Καμίλα και τον εγγονό της Luis.

Η βασίλισσα, καλύπτοντας το κενό που έχει αφήσει η απουσία του βασιλιά Καρόλου, μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο και εκπροσωπώντας τον, ταξίδεψε στη Νήσο Μαν χθες, Τετάρτη (20/03) και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους κατά τη διάρκεια ενός μικρού περιπάτου, κατά την έξοδό της από το δημοτικό συμβούλιο του Douglas Borough.

Μεταξύ των ανθρώπων που συνάντησε ήταν και η Rachael Hughes και τα 15 εβδομάδων δίδυμα παιδιά της, Louie και Oliver.

Χαρούμενη που άκουσε ένα παρόμοιο με το όνομα του εγγονού της Luis, η Καμίλα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sky News, σχολίασε: “Έχω έναν εγγονό, τον Luis… είναι αρκετά δύσκολος“.

Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε αρκετούς να ξαφνιαστούν με τα δημοσιεύματα να υποθέτουν ότι η βασίλισσα Καμίλα αναφερόταν στον πρίγκιπα Luis, τον 5χρονο γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο οποίος όπως έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, έχει μια ιδιαίτερα ζωντανή πλευρά.

Το Παλάτι έσπευσε να προλάβει τον χαμό και όπως έγραψε το περιοδικό Hello! σε μια υποσημείωση στο αρχικό ρεπορτάζ του, “διευκρίνισε ότι η βασίλισσα αναφερόταν στον εγγονό της Louis Lopes“.

Ποιος είναι ο Louis Lopes

Η βασίλισσα Καμίλα έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς και πέντε εγγόνια.

Η κόρη της Καμίλα Laura Lopes έχει δύο δίδυμα αγόρια, τον Louis και τον Gus, 14 ετών, και μία κόρη, την Eliza, 16 ετών, με τον σύζυγό της Harry Lopes.

Ο γιος της Tom Parker Bowles είναι πατέρας ενός αγοριού, του 14χρονου Freddy και ενός κοριτσιού, της 16χρονης Lola με την πρώην σύζυγό της Sarah Parker Bowles.

Τα παιδιά και τα εγγόνια της βασίλισσας – τα οποία ιστορικά διατηρούσαν χαμηλούς τόνους – παρακολούθησαν όλοι την τελετή στέψης της στο Αβαείο του Ουέστμινστερ τον Μάιο του 2023, όπου τα εγγόνια της βασίλισσας έπαιξαν έναν ιδιαίτερο ρόλο στις εορταστικές εκδηλώσεις.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα