Βίντεο: Πανικός στο μετρό του Λονδίνου – Επιβάτες σπάνε τα τζάμια για να βγουν από βαγόνια γεμάτα καπνό

Βίντεο: Πανικός στο μετρό του Λονδίνου – Επιβάτες σπάνε τα τζάμια για να βγουν από βαγόνια γεμάτα καπνό
Επιβάτες στο μετρό του Λονδίνου Twitter@NewsInt_

Εικόνες χάους και πανικού επικράτησαν το απόγευμα της Παρασκευήςστο μετρό του Λονδίνου όταν επιβάτες άρχισαν να σπάνε τα τζάμια βαγονιών για να αποδράσουν από ένα τρένο που κάτω από άγνωστες συνθήκες είχε αρχίσει να γεμίζει καπνό.

Χάος επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής (05/05) στο μετρό του Λονδίνου και συγκεκριμένα στον σταθμό Clapham Common, όταν κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τα βαγόνια ενός τρένου άρχισαν να γεμίζουν με καπνό.

Βίντεο από το εσωτερικό του σταθμού μεταφορτώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας τον γύρο του κόσμου, στα οποία επικρατεί πανικός στην αποβάθρα του σταθμού, ενώ επιβάτες που βρίσκονταν εκτός του συρμού άρχισαν να σπάνε τα τζάμια του τρένου, με τους παγιδευμένους και πανικόβλητους επιβάτες να βγαίνουν από τα παράθυρα.

Την ίδια στιγμή άλλοι επιβάτες προσπαθούσαν να ανοίξουν τις αυτόματες πόρτες του συρμού, ενώ στις οθόνες του σταθμού ζητείται από τους επιβάτες να εκκενώσουν τον σταθμό αμέσως.

Μιλώντας σε βρετανικό μέσο ένας εκ των επιβατών περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που επικράτησαν, λέγοντας ότι οι επιβαίνοντες στο τρένο άρχισαν να πανικοβάλλονται όταν μύρισαν καμένο καουτσούκ αφού το τρένο σταμάτησε και πέντε βαγόνια βρίσκονταν στο τούνελ.

“Η υστερία ξεκίνησε” όταν ο οδηγός “δεν είπε τίποτα” παρά την έντονη μυρωδιά καμένου, είπε ο επιβάτης.

Για μία ώρα από τότε που ο σταθμός εκκενώθηκε λόγω συναγερμού πυρκαγιάς, ο σταθμός Clapham Common παρέμεινε κλειστός, με τους επιβάτες να καλούνται να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές.

Ο επίσημος φορέας για τα μέσα μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, ωστόσο ανέφεραν ότι δεν εντοπίστηκε φωτιά. Διερευνώνται επίσης τα αίτια του καπνού.

“Λυπούμαστε για την αγωνία που προκλήθηκε στο Clapham Common. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου παρευρέθηκε στον σταθμό και επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε φωτιά. Ερευνούμε τις λεπτομέρειες αυτού του περιστατικού”, δήλωσε εκπρόσωπος του TfL (Transport for London) στον Independent.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα