Βίντεο του ISIS με σκηνές από το “G.I.Joe” παρουσιάζει την κατάρρευση του πύργου του Άιφελ

default image

'Αυτό δεν ήταν παρά μόνο η αρχή'. Δύο γαλλόφωνοι Τζιχαντιστές απευθύνουν μήνυμα στα αδέρφια τους, τους μουσουλμάνους, απειλούν τον Ολάντ και εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις επιθέσεις στο Παρίσι, σε ένα βίντεο που παρουσιάζει το "Παρίσι να καταρρέει" (vid)

Ένα νέο  βίντεο των Τζιχαντιστών κάνει το γύρω του διαδικτύου, παρουσιάζοντας τον πύργο του Άιφελ να καταρρέει. Το βίντεο χρησιμοποιεί σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ, πλάνα από τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου, ενώ στο τέλος του δύο Τζιχαντιστές απευθύνουν το μήνυμά τους στα αδέρφια τους, τους μουσουλμάνους, αλλά και στον ίδιο τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Οι δύο άνδρες του ISIS μιλούν άπταιστα γαλλικά και απευθύνονται τόσο στους ομόθρησκούς τους, όσο και στους υπόλοιπους πολίτες της Γαλλίας, προειδοποιώντας του τελευταίους πως όσα συνέβησαν στο Παρίσι δεν ήταν παρά μόνο η αρχή.

 

Οι δύο Τζιχαντιστές τονίζουν πως δεν ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν πρώτοι, ενώ τονίζουν πως είχαν προειδοποιήσει τον Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος όπως αναφέρουν εξακολούθησε τις επιθέσεις στη Συρία σκοτώνοντας εκατοντάδες αθώους και παιδιά. “Τώρα δεν είσαι ούτε εσύ ασφαλής, στην ίδια σου τη χώρα” συνεχίζουν, απευθυνόμενοι στον Ολάντ, ενώ το βιντεάκι δείχνει πλάνα από το Stade de France, αλλά και αεροπλάνα της Air France προκαταβάλλοντας ίσως απειλή και για τις πτήσεις της γαλλικής εταιρίας.

 

Οι δύο Τζιχαντιστές αναφέρονται στους τρομοκράτες της γαλλικής πρωτεύουσας, σημειώνοντας πως είναι περήφανοι για την πράξη των αδερφών τους, την οποία και δικαιολογούν απολύτως, ως αντίποινα για τις επιθέσεις της Γαλλίας στη Συρία και αλλού. Οι εντυπωσιακές εικόνες με την πτώση του πύργου του Άιφελ είναι “δάνειο” από την ταινία G.I.Joe: The Rise of Cobra, στην οποία καταρρέει όντως το κτίσμα-σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Δείτε το βίντεο του ISIS:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας με τις χαρακτηριστικές σκηνές που ενέταξαν οι Τζιχαντιστές στο βίντεό τους:

Πηγή: dailymail

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα