Βίντεο του Ισλαμικού Κράτους στοχοποιεί τη Νέα Υόρκη

default image

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αμερικανικές αρχές μετά τη συντονισμένη τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά του Παρισιού και μετά την απειλή των τζιχαντιστών του ISIS μέσα από βίντεο που στοχοποιεί τη Νέα Υόρκη (Vid)

Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, απειλητικό βίντεο της ISIS που στοχοποιεί τη Νέα Υόρκη αναρτήθηκε στο διαδίκτυο προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της μεγαλούπολης.

Το βίντεο ξεκινά με πλάνα του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ να κηρύσσει πόλεμο στους τρομοκράτες μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε το Παρίσι την περασμένη Παρασκευή. Το πλάνο αλλάζει και εστιάζει σε έναν καμικάζι που ετοιμάζεται για μια επίθεση αυτοκτονίας, την ώρα που μέλη Ισλαμικού Κράτους προπαγανδίζουν υπέρ της τρομοκρατικής τους δράσης.

Παράλληλα, το σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τον υποψήφιο καμικάζι να ζώνεται με εκρηκτικά, να κουμπώνει το πουκάμισο και το μπουφάν του, ενώ το τελευταίο πλάνο τον δείχνει να απασφαλίζει τον εκρηκτικό μηχανισμό.

“Έχουμε λάβει γνώση για το βίντεο, παρά τα μερικά νέα πλάνα δεν περιέχει τίποτε νέο” λέει η αστυνομία της πόλης, που τονίζει ότι οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή.

(Πηγή: cbsnews)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα