Βρετανία: Άλογο της Βασιλικής Φρουράς άρπαξε από τα μαλλιά τουρίστρια

Βρετανία: Άλογο της Βασιλικής Φρουράς άρπαξε από τα μαλλιά τουρίστρια
youtube

Ενοχλημένο από την παρουσία τουρίστριας εμφανίστηκε άλογο της Βασιλικής Φρουράς στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα η αλογοουρά της να βρεθεί ξαφνικά μέσα στο στόμα του ζώου. Η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο.

Μια αναπάντεχη εμπειρία έζησαν δύο γυναίκες που βρέθηκαν πολύ κοντά σε ένα άλογο της Βασιλικής Φρουράς στο Λονδίνο, σε δύο ξεχωριστά περιστατικά που σημειώθηκαν και καταγράφηκαν σε βίντεο.

Η πρώτη τουρίστρια πόζαρε για μια φωτογραφία δίπλα στο άλογο, όταν αυτό δάγκωσε το πίσω μέρος της αλογοουράς της τόσο δυνατά που την παρέσυρε από το σημείο που στεκόταν.

Ιδιαίτερα αστείο είναι το γεγονός ότι η γυναίκα βρισκόταν δίπλα σε μια πινακίδα που έγραφε: “Προσοχή τα άλογα μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν!”, κάτι που τελικά συνέβη.

Στο δεύτερο μισό του κλιπ, μια άλλη τουρίστρια προσπάθησε να τραβήξει περισσότερα στιγμιότυπα δίπλα στο άλογο, αλλά αυτό την “βρήκε” με το κεφάλι στο πλάι του χεριού της, αφήνοντάς την σοκαρισμένη.

Όπως συνηθίζεται, ο φρουρός που ήταν καβάλα στο άλογο παρέμεινε ανέκφραστος και ακούνητος, καθώς υποτίθεται ότι πρέπει να μένουν έτσι όποτε βρίσκονται στη δουλειά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα