Βρετανία: Διακόπηκε το debate Τρας-Σούνακ – Λιποθύμησε στον αέρα η παρουσιάστρια

Βρετανία: Διακόπηκε το debate Τρας-Σούνακ – Λιποθύμησε στον αέρα η παρουσιάστρια
Η Λιζ Τρας Independent

Άσχημη τροπή πήρε το debate για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος της Μ. Βρετανίας ανάμεσα στη Λιζ Τρας και τον Ρίσι Σούνακ καθώς η παρουσιάστρια και συντονίστρια της συζήτησης κατέρρευσε στον αέρα.

Ένα δυσάρεστο απρόοπτο στάθηκε η αφορμή να διακοπεί η δεύτερη ζωντανή συνάντηση για την ηγεσία των Toris, του Συντηρητικού Κόμματος της Μ. Βρετανίας μεταξύ της Λιζ Τρας και του Ρίσι Σούνακ, καθώς την ώρα που η Λιζ Τρας τοποθετούνταν, η συντονίστρια της συζήτησης λιποθύμησε στον τηλεοπτικό αέρα.

Στο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και προβάλλεται στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ακούγεται ένας δυνατός ήχος και η Λιζ Τρας έντρομη αγγίζει με τα χέρια της το πρόσωπό της και σπεύδει να βοηθήσει την παρουσιάστρια, ενώ το πρόγραμμα διακόπτεται.

Το TalkTV, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας που φιλοξενούσε την αποψινή συζήτηση, σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως υπήρξε ένα ιατρικό ζήτημα και πως δεν επρόκειτο για θέμα ασφαλείας, επιβεβαιώνοντας λίγο αργότερα πως η πολιτική συντάκτρια Kate McCann κατέρρευσε στον τηλεοπτικό αέρα.

“Η Kate McCann λιποθύμησε στον αέρα απόψε και παρ’ όλο που είναι καλά, η ιατρική συμβουλή ήταν ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Ζητούμε συγγνώμη από τους θεατές και τους ακροατές μας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα