Βρετανία: Δύο νεκροί από το ποδοπάτημα στη συναυλία – Σε κρίσιμη κατάσταση μία γυναίκα

Βρετανία: Δύο νεκροί από το ποδοπάτημα στη συναυλία – Σε κρίσιμη κατάσταση μία γυναίκα
Ο χώρος συναυλιών O2 Academy Brixton iStock

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από το ποδοπάτημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην είσοδο αίθουσας συναυλιών στο Λονδίνο. Στο νοσοκομείο παραμένει μία 21χρονη.

Τη χειρότερη εξέλιξη είχε το συμβάν που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/12) στη συνοικία Μπρίξτον του Λονδίνου όπου τέσσερις άνθρωποι ποδοπατήθηκαν στην είσοδο αίθουσας συναυλιών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ακόμη μία γυναίκα, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, άφησε την τελευταία της πνοή, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από το ποδοπάτημα έξω από το O2 Academy Brixton σε δύο, καθώς ακόμη μια γυναίκα κατέληξε τα προηγούμενα 24ωρα.

Η 23χρονη Gabrielle Hutchinson, αναφέρει ο Guardian, εργαζόταν ως security στον χώρο της συναυλίας, που πραγματοποιούσε εμφάνιση ο τραγουδιστής Asake, σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

“Είναι συγκλονιστικά τα νέα ότι ένα δεύτερο άτομο έχασε τη ζωή του μετά τα γεγονότα της Πέμπτης. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Gabrielle σε αυτήν την αφάνταστα δύσκολη στιγμή”, δήλωσε ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής αστυνομίας, Κόλιν Γουίνγκροβ.

Οι αρχές ανέφεραν ότι οι τρεις γυναίκες που τραυματίστηκαν σοβαρά στο ποδοπάτημα βρίσκονταν όλες στο φουαγιέ του κτιρίου, ενώ μία 21χρονη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα