Βρετανία: Δολοφονία 3 γυναικών και ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη με τη βαλλίστρα

Διαβάζεται σε 1'
Βρετανία: Δολοφονία 3 γυναικών και ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη με τη βαλλίστρα
AP Photo David Cliff

Μια τριπλή δολοφονία σημειώθηκε χθες (09/07) στο Hertfordshire της Αγγλίας με τον δράστη να αναζητείται από τις αρχές.

Ο 26χρονος δολοφόνος που φέρεται να σκότωσε μια μητέρα με τις δύο κόρες της με βαλλίστρα την Τρίτη (09/07) στο Hertfordshire της Βρετανίας, αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν σοβαρά τραυματισμένες σε ένα σπίτι στο Ashlyn το οποίο ανήκει στον δράστη. Ωστόσο, τα θύματα υπέκυψαν στα τραύματά τους. Η αστυνομία έχει γνωστοποιήσει μέχρι στιγμής τις ηλικίες των τριών γυναικών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια 25χρονη, μία 28χρονη και μια 61χρονη, ενώ πιστεύεται πως η μία από τις αδερφές ήταν η πρώην σύντροφος του δράστη.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο δράστης ονόματι Kyle Clifford ενδέχεται να είναι οπλισμένος με βαλλίστρα και προειδοποιεί τον κόσμο να μην τον πλησιάσει αν τυχόν τον εντοπίσει, αλλά να καλέσει αμέσως την άμεση δράση.

Ο Jon Simpson, τοπικός διοικητής της αστυνομίας έκανε απευθείας έκκληση στον δράστη να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ σε συνέντευξη τύπου περιέγραψε τις δολοφονίες ως «ένα φρικτό περιστατικό που προκλήθηκε από μία βαλλίστρα. Παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται και η χρήση άλλων όπλων».

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες από πόρτα σε πόρτα στην περιοχή, ενώ ιατροδικαστές εξετάζουν το σημείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα