Βρετανία: “Επτάψυχη” γάτα, επέστρεψε σπίτι τέσσερις ημέρες μετά την “αποτέφρωσή” της

Διαβάζεται σε 2'
Γάτα (Φωτογραφία αρχείου)
Γάτα (Φωτογραφία αρχείου) iStock

Μάρτυρας ενός απερίγραπτου περιστατικού έγινε η ιδιοκτήτρια μιας γάτας στη Μεγάλη Βρετανία, αφού το κατοικίδιό της, ενώ φαινομενικά είχε αποτεφρωθεί, επέστρεψε σπίτι τέσσερις ημέρες μετά.

Μια δεύτερη σκέψη για τον μύθο που θέλει τις γάτες να είναι επτάψυχες έκανε η ιδιοκτήτρια ενός κατοικίδιου στη Μεγάλη Βρετανία.

Η γυναίκα, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Τουρκία, ενημερώθηκε από τους γείτονές της ότι ο Τεντ, ο αγαπημένος της γάτος, πνίγηκε στη λίμνη τους. Έστω κι εξ αποστάσεως, κανόνισε να γίνει η κηδεία του αιλουροειδούς της και μάλιστα, η γάτα να αποτεφρωθεί.

Ωστόσο, ο Τεντ επέστρεψε στο σπίτι τους τέσσερις ημέρες μετά την τελετή.

«Έπρεπε να ανακοινώσω τα νέα στον σύζυγό μου και στα τέσσερα παιδιά μας και ήμασταν όλοι απολύτως συντετριμμένοι, επειδή ο Τεντ είναι ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας», δήλωσε η γυναίκα στο BBC.

Τέσσερις ημέρες μετά την αποτέφρωση, η γυναίκα -που βρισκόταν ακόμη στην Τουρκία- είδε ότι είχε αρκετές αναπάντητες κλήσεις από το άτομο που είχε αναλάβει τη φροντίδα του γάτου όσο εκείνη έλειπε.

«Ήμουν και πάλι στην πισίνα, περνούσα υπέροχα, έχοντας αφήσει πίσω μας τον χαμό του Τεντ».

Το πρόσωπο που φρόντιζε τον γάτο είπε στη γυναίκα ότι ο Τεντ είχε μόλις μπει στο σπίτι τους.

«Στην αρχή δεν το πίστεψα. Έπρεπε να την πείσω να μου κάνει FaceTime για να μπορέσω να δω ότι ο Τεντ ήταν πράγματι ζωντανός», πρόσθεσε.

Στην πορεία η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι είχε πληρώσει 130 λίρες για να αποτεφρώσει τη γάτα κάποιου άλλου. Όταν αργότερα πήγε να παραλάβει τις στάχτες, είδε ότι η τεφροδόχος είχε την ένδειξη «Not Dead Ted».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα