Βρετανία: Καταστράφηκε ολοσχερώς η πιο ιστορική παμπ – Ήταν κτίριο του 18ου αιώνα

Βρετανία: Καταστράφηκε ολοσχερώς η πιο ιστορική παμπ – Ήταν κτίριο του 18ου αιώνα
Nick Maslen/Alamy/Visualhellas.gr

Ολοκληρωτική καταστροφή από φωτιά υπέστη η πιο ιστορική παμπ της Μεγάλης Βρετανίας, ένα κτίριο που στεγάστηκε τον 18ο αιώνα. Η ιστορία του.

Ένα φημισμένο κτίριο του 18ου αιώνα, γνωστό κάποτε ως η πιο γοητευτική παμπ της Βρετανίας, η Crooked House”, καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά.

Το κτίριο χρονολογείται από το 1765, καταστράφηκε λίγες ημέρες αφότου πουλήθηκε σε ιδιώτη αγοραστή για εναλλακτική χρήση.

Πυροσβέστες κλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Himley κοντά στο Dudley στα West Midlands, η οποία πήρε το όνομά της αφού άρχισε να βυθίζεται στο έδαφος λόγω καθίζησης ορυχείων στην περιοχή.

Οι δρόμοι γύρω από την περιοχή ήταν κλειστοί καθώς ο καπνός και οι φλόγες ξεχύθηκαν από το κτίριο.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής και διάσωσης του Staffordshire είπε ότι πολλά πληρώματα παρακολούθησαν μια σφοδρή πυρκαγιά στην παμπ και προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά.

Το κτίριο ήταν αρχικά μια αγροικία και έγινε δημόσιο σπίτι περίπου το 1830, αρχικά ονομαζόταν The Siden House, με το “siden” που σημαίνει “στρεβλό” στην τοπική διάλεκτο.

Θεωρήθηκε μη ασφαλές στη δεκαετία του 1940 και είχε προγραμματιστεί για κατεδάφιση, προτού αγοραστεί από τις ζυθοποιίες Wolverhampton και Dudley, οι οποίες χρησιμοποίησαν στηρίγματα και δοκούς για να κάνουν την κατασκευή ασφαλή, διατηρώντας την λοξή εμφάνισή της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα