Βρετανία: Λήξη συναγερμού στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Βρετανία: Λήξη συναγερμού στην πρεσβεία των ΗΠΑ
Συναγερμός στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο TWITTER

Υποπτο πακέτο έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο απομάκρυναν οι τοπικές αρχές, βάζοντας τέλος στον συναγερμό που σήμανε νωρίτερα.

Ολιγόλεπτος συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (22/02) στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο μετά τον εντοπισμό πακέτου που κρίθηκε “ύποπτο” έξω από το κτίριο.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, απαγορεύτηκε προσωρινά η είσοδος και η έξοδος από τις εγκαταστάσεις, ενώ όσοι βρίσκονταν μέσα στο κτίριο κλήθηκαν να παραμείνουν μακριά από παράθυρα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, δε, στα social media από υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο, τους έδειχναν να κάθονται στο πάτωμα.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου σημείωσε ότι έχει ενημερωθεί για τον συναγερμό, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ η πρεσβεία δεν είχε προβεί αρχικά σε κάποιο σχόλιο.

Αυτό έγινε λίγα λεπτά αργότερα, όταν μέσω ανάρτησής της στο Twitter ενημέρωσε ότι έληξε ο συναγερμός, επισημαίνοντας ότι οι τοπικές αρχές “ερεύνησαν και απομάκρυναν ένα ύποπτο πακέτο έξω από την πρεσβεία”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα