Βρετανία: Ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο – Άγνωστος μαχαίρωσε δύο άνδρες

Βρετανία: Ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο – Άγνωστος μαχαίρωσε δύο άνδρες
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Στο νοσοκομείο με μαχαιριές μεταφέρθηκαν δύο άνδρες, μετά από ομοφοβική επίθεση που δέχθηκαν από άγνωστο έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο. Αναζητείται ο δράστης.

Ομοφοβική επίθεση -όπως τη χαρακτήρισε η Μητροπολιτική αστυνομία- δέχθηκαν δύο άνδρες στο νότιο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian, οι δύο άνδρες ηλικίας περίπου 20 και 30 ετών, μαχαιρώθηκαν από άγνωστο έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο νότιο Λονδίνο.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και αργότερα πήραν εξιτήριο, με την μητροπολιτική αστυνομία να αναζητά τον δράστη της επίθεσης, τον οποίο αντιμετωπίζει ως ομοφοβικό.

Ο Gary Castle, αρμόδιος αξιωματικός της αστυνομίας, δήλωσε τα εξής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά το σοκ που θα προκαλέσει αυτή η επίθεση στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και θέλουμε να καθησυχάσουμε τους ανθρώπους ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια επείγουσα έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Πρόσφατα ανακοινώσαμε την εφαρμογή της αστυνομικής σύνδεσης με την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ για καθεμία από τις 12 βασικές διοικητικές μας μονάδες στο Λονδίνο, προκειμένου να υποστηρίξουμε και να συνδράμουν στις έρευνες όπου η ομοφοβία είναι κίνητρο επιθέσεων».

Και πρόσθεσε: «Σκοπός είναι να διασφαλίσουμε ότι η κοινότητα έχει ένα ειδικό σημείο επαφής για την αντιμετώπιση τυχόν ανησυχιών που μπορεί να έχουν τα άτομα».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα