Βρετανία: Συγκλονιστικό βίντεο από την απαγωγή 19χρονης – Την άρπαξε ο φίλος της και την έβαλε σε βαν

Βρετανία: Συγκλονιστικό βίντεο από την απαγωγή 19χρονης – Την άρπαξε ο φίλος της και την έβαλε σε βαν
απαγωγή 19χρονης στην Αγγλία

Συγκλονίζουν τα πλάνα από μια κάμερα κλειστού κυκλώματος που καταγράφει τη στιγμή της απαγωγής μιας 19χρονης στην Αγγλία από το αγόρι της.

Η αστυνομία του Leicestershire της Αγγλίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο από την απαγωγή της 19χρονης Angel Lynn, από τον 20χρονο φίλο της, Chay Bowskill.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει ο Guardian, έλαβε χώρα κοντά στο Loughborough τον Σεπτέμβριο του 2020. Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να περπατάει στη μέση του δρόμου, όταν ο Chay Bowskill τρέχει προς αυτήν και την αρπάζει βάζοντάς την και πάλι μέσα στο όχημα με τη βία.

Στη συνέχεια, ενώ το βαν έτρεχε με ταχύτητα 60 χλμ. σε αυτοκινητόδρομο, η κοπέλα έπεσε από το αμάξι και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Μάλιστα, η Angel Lynn, μέχρι σήμερα, δεν μπορεί να μιλήσει και ούτε να κινηθεί, καθώς υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι μετά από την πτώση από το κινούμενο όχημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία την Angel Lynn είχαν εντοπίσει το 2020 έντρομοι περαστικοί πεσμένη στον δρόμο και είχαν ειδοποιήσει τις αρχές.

Σε δίκη που έλαβε χώρα την Τετάρτη, ο τότε φίλος της, ο 20χρονος Chay Bowskill, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7,5 ετών, αφού κρίθηκε ένοχος για απαγωγή. Καταδικάστηκε επίσης για διαστρέβλωση της δικαιοσύνης αφού άσκησε πίεση στη μητέρα του να αποσύρει την κατάθεσή της από την αστυνομία.

Ο Paddy Lynn, ο πατέρας της Angel, είπε σε δήλωση εκ μέρους της οικογένειας ότι οι ζωές τους “έχουν αλλάξει για πάντα. Η Angel μας ήταν γεμάτη ζωή και είχε ένα τόσο μεγάλο μέλλον μπροστά της. Αυτό το μέλλον δυστυχώς της έχει αφαιρεθεί”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα