Βρετανία: Σύλληψη οκτώ εφήβων για δολοφονία 16χρονου

Βρετανία: Σύλληψη οκτώ εφήβων για δολοφονία 16χρονου
Αστυνομία στη Βρετανία, φωτογραφία αρχείου istock

Έξι αγόρια και δύο κορίτσια ηλικίας 15 έως 17 ετών συνελήφθησαν ως ύποπτοι για φόνο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό από μαχαίρωμα ενός 16χρονου

Οκτώ έφηβοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για φόνο μετά τον θανατηφόρο τραυματισμό από μαχαιριές που δέχτηκε ένα 16χρονο αγόρι στη Βρετανία.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν σε μια διεύθυνση στη λεωφόρο Eastfield Avenue, στο Μπαθ λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου (10/6) μετά από αναφορές για μαχαίρωμα, ανέφερε η αστυνομία του Avon and Somerset. Πολίτες παρείχαν στο αγόρι τις πρώτες βοήθειες πριν φτάσουν οι νοσοκόμοι, αλλά δεν μπόρεσε να σωθεί και πέθανε επί τόπου.

Μια 35χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε επίσης στο περιστατικό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Royal United. Έκτοτε πήρε εξιτήριο.

Οκτώ άτομα – έξι αγόρια και δύο κορίτσια ηλικίας μεταξύ 15 και 17 ετών – συνελήφθησαν ως ύποπτοι για φόνο σε λεωφορείο στην οδό Lansdown Lane στις 11.30 μ.μ.. Όλοι τους βρίσκονται ακόμη υπό αστυνομική κράτηση, όπως αναφέρει ο Guardian.

Η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του αγοριού θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω, πρόσθεσε η αστυνομία.

Ο επιθεωρητής Ronald Lungu, της ομάδας γειτονιάς του Μπαθ, δήλωσε: “Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό και οι σκέψεις μας σήμερα το πρωί είναι με την οικογένεια του αγοριού που έχασε τη ζωή του.

“Οι αξιωματικοί έφτασαν στον τόπο του συμβάντος μέσα σε λίγα λεπτά από την πρώτη κλήση που ελήφθη και ήδη διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό, με επικεφαλής την ομάδα διερεύνησης σοβαρών εγκλημάτων.

“Έχουμε εντοπίσει έναν αριθμό μαρτύρων και θα λάβουμε επίσημες καταθέσεις από αυτούς εν ευθέτω χρόνω, αλλά είμαστε επίσης πρόθυμοι να ακούσουμε από οποιονδήποτε βρισκόταν στη διεύθυνση εκείνη τη στιγμή και δεν έχει ακόμη μιλήσει στην αστυνομία. Εάν μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλούμε καλέστε μας στο 101.

“Εκτιμώ ότι πρόκειται για ένα ανησυχητικό περιστατικό και θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι διεξάγεται ενδελεχής έρευνα. Ωστόσο, εάν κάποιος έχει οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα τον ενθάρρυνα να έρθει σε επαφή με την τοπική ομάδα αστυνόμευσης της γειτονιάς του, η οποία θα πραγματοποιεί επιπλέον περιπολίες στην περιοχή” δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ζητείται από οποιονδήποτε μάρτυρα ή από οποιονδήποτε έχει άλλες πληροφορίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στην έρευνα, να τηλεφωνήσει στο 101 και να δώσει στον υπεύθυνο της κλήσης την αναφορά 5223136640.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα