Βρετανία: Στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα Άννα μετά από χτύπημα από άλογο

Διαβάζεται σε 2'
Η πριγκίπισσα Άννα
Η πριγκίπισσα Άννα (Kirsty Wigglesworth, Pool, File)

Με ελαφρά τραύματα και διάσειση διακομίστηκε στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας.

Η 73χρονη πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας υπέστη ελαφρά τραύματα και διάσειση έπειτα από ένα ατύχημα σήμερα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Southmead στο Μπρίστολ όπου και παραμένει για προληπτικούς λόγους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μπάκιγχαμ προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα αναμένεται να αναρρώσει σύντομα και πλήρως.

“Ο βασιλιάς ενημερώθηκε λεπτομερώς και μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στέλνει τις θερμότερες ευχές του στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση“, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το BBC αναφέρει πως η αιτία του τραυματισμού δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ίσως προέρχεται από χτύπημα από άλογο.

Η Πριγκίπισσα Άννα αναμενόταν να ξεκινήσει επίσκεψη στον Καναδά στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Τα καναδικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι θα συμμετείχε σε τελετή σε μνημείο πολέμου στο Νιουφάουντλαντ.

Η Πριγκίπισσα Άννα είναι γνωστή για την αγάπη της για τα άλογα και τις επιτυχίες της στον ιππασία. Μάλιστα είναι το πρώτο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανίας που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Μόντρεαλ το 1976.

Είναι το δεύτερο παιδί της Ελισάβετ Β΄ και του Πρίγκιπα Φίλιππου και ήταν τρίτη στη σειρά διαδοχής όταν γεννήθηκε το 1950. Τώρα είναι 17η. Έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος της σύζυγος, ο Καπετάνιος Μαρκ Φίλιπς, είναι ο πατέρας των δύο παιδιών της, Πίτερ και Ζάρα. Ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο Αντιναύαρχος Σερ Τίμοθι Λόρενς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα