Βρετανία: Τρεις νεκροί από την έκρηξη σε πολυκατοικία στο Τζέρσεϊ – Αρκετοί αγνοούμενοι

Βρετανία: Τρεις νεκροί από την έκρηξη σε πολυκατοικία στο Τζέρσεϊ – Αρκετοί αγνοούμενοι
Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Τζέρσεϊ Twitter@VolumePrintcess

Σε εξελιξη η επιχείρηση διάσωσης των σωστικών συνεργείων μετά την έκρηξη σε πολυκατοικία στο Τζέρσεϊ.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από έκρηξη και πυρκαγιά που σημειώθηκε σε πολυκατοικία στο St Helier, του νησιού Τζέρσεϊ στη Βρετανία, σύμφωνα με την πρωθυπουργό Κριστίνα Μουρ, ενώ η επιχείρηση διάσωσης και εντοπισμού αγνοουμένων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο προηγούμενος απολογισμός ήταν ένας νεκρός, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε γύρω στις 04.00 τοπική ώρα σήμερα σε κτίριο κατοικιών στο νησί, ανοιχτά των ακτών της βόρειας Γαλλίας. Αξιωματούχοι δεν έχουν προβεί σε σχόλια για τα αιτία της έκρηξης αλλά δήλωσαν ότι κάτοικοι είχαν κάνει λόγο νωρίτερα για μυρωδιά φυσικού αερίου.

Η έρευνα θα μπορούσε να συνεχιστεί για εβδομάδες, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ οι διασώστες θα αναζητούν επιζώντες όλη νύχτα, σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής Πολ Μπράουν. “Το σχέδιο είναι ότι θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε. Δεν έχουμε άλλο σχέδιο σε αυτή τη φάση”, ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το BBC.

Την ίδια στιγμή οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 12, σύμφωνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας του Τζέρσεϊ, Ρόμπιν Σμιθ, ενώ ένα άτομο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα