Βρετανία: Χάος με ακυρώσεις δρομολογίων λόγω πλημμύρας κάτω από τον Τάμεση

Διαβάζεται σε 2'
Βρετανία: Χάος με ακυρώσεις δρομολογίων λόγω πλημμύρας κάτω από τον Τάμεση
Ακυρώσεις δρομολογίων της Eurostar AP

Σε απόγνωση οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να μετακινηθούν με τρένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η πλημμύρα σε σήραγγα κάτω από τον Τάμεση οδήγησε σε ακυρώσεις δρομολογίων

Με προβλήματα στις μετακινήσεις τους είναι αντιμέτωποι χιλιάδες άνθρωποι εν μέσω γιορτών στη Βρετανία όπως επίσης και στις γειτονικές χώρες εξ αιτίας της κακοκαιρίας.

Τα δρομολόγια της Eurostar από το Λονδίνο ακυρώθηκαν “μέχρι το τέλος της ημέρας”, καθώς η δυνατή βροχή και οι ισχυροί άνεμοι απειλούν να χαλάσουν τα σχέδια των ανθρώπων για το νέο έτος.

Για το Σάββατο δεν αναμένεται να πραγματοποιηθούν ούτε τα δρομολόγια υψηλής ταχύτητας μεταξύ του Ebbsfleet International και του St Pancras International του Λονδίνου, λόγω πλημμύρας σε σήραγγα κάτω από τον Τάμεση, σύμφωνα με τον Guardian. Οι πλημμύρες έχουν επίσης διαταράξει τα τρένα της Southeastern που εκτελούν τη διαδρομή, δήλωσε η εταιρεία.

Στις υπόλοιπες περιοχές, περιορισμοί ταχύτητας θα τεθούν σε ισχύ στη γραμμή West Highland Line από τις 10 π.μ. σήμερα έως τις 9 π.μ. αύριο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ανακοίνωσε το Network Rail Scotland.

Αυτές οι ακυρώσεις, που προκύπτουν εν μέσω ενός Σαββατοκύριακου με τεράστιο αριθμό μετακινήσεων λόγω των εορτών, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις χιλιάδων επιβατών.

Ταξιδιώτης στον τερματικό σταθμό του Eurostar στο σταθμό St Pancras δήλωσε ότι είδε “πολλούς ανθρώπους να κλαίνε” καθώς ανακοινώνονταν οι ακυρώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα