Χάρις: “Η κληρονομιά των επιτευγμάτων του Μπάιντεν είναι απαράμιλλη στη σύγχρονη ιστορία”

Διαβάζεται σε 2'
Κάμαλα Χάρις
Κάμαλα Χάρις AP

To εγκώμιο του Τζο Μπάιντεν έπλεξε η Κάμαλα Χάρις στην πρώτη ομιλία της ως υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εξήρε την προσφορά του Τζο Μπάιντεν σε ομιλία της σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα το πρωί (τοπική ώρα).

Η κληρονομιά των επιτευγμάτων του Μπάιντεν είναι απαράμιλλη στη σύγχρονη ιστορία, ανέφερε αρχικά η Κάμαλα Χάρις η οποία είναι πλέον υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών.«Σε μία θητεία, έχει ήδη ξεπεράσει την κληρονομιά των περισσότερων προέδρων που έχουν υπηρετήσει δύο θητείες στο αξίωμα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ότι αναρρώνει καλά. «Αισθάνεται πολύ καλύτερα και αναρρώνει γρήγορα. Ανυπομονεί να επιστρέψει», δήλωσε η Χάρις που στη συνέχεια είπε ότι τον γνώρισε για πρώτη φορά μέσω του γιου του Μπο. Η Χάρις και ο Μπο Μπάιντεν ήταν και οι δύο γενικοί εισαγγελείς – εκείνη στην Καλιφόρνια και εκείνος στο Ντελαγουέρ. Ο Μπο πέθανε το 2015 όπως σημειώνει η ΕΡΤ.

«Οι ιδιότητες που ο Μπο εκτιμούσε στον πατέρα του είναι οι ίδιες ιδιότητες που βλέπω καθημερινά στον πρόεδρό μας: Η ειλικρίνειά του, η ακεραιότητά του, η δέσμευσή του στην πίστη του, και η οικογένειά του είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού και η αγάπη του για την πατρίδα» υπογράμμισε.

«Είμαστε βαθιά βαθιά ευγνώμονες για την υπηρεσία του στο έθνος μας», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα