Χιούστον: Ελικόπτερο έπεσε σε ραδιοφωνικό σταθμό – 4 νεκροί

Διαβάζεται σε 2'
Χιούστον: Ελικόπτερο έπεσε σε ραδιοφωνικό σταθμό – 4 νεκροί
Φωτογραφία αρχείου iStock

Ελικόπτερο συνετρίβη στο Χιούστον του Τέξας την Κυριακή (20/10), σκοτώνοντας και τους τέσσερις επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων ένα παιδί.

Ένα ελικόπτερο έπεσε σε ραδιοφωνικό πύργο του Χιούστον λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής (20/10) , προκαλώντας μεγάλη έκρηξη και αφήνοντας νεκρούς και τους 4 επιβαίνοντες του.

Σύμφωνα με τις αρχές του Χιούστον το ελικόπτερο R44 που ήταν ιδιωτικό χτύπησε τον ραδιοφωνικό πύργο στην περιοχή Second Ward της πόλης, προκαλώντας την κατάρρευση του πύργου και μια πυρκαγιά μεγέθους δύο έως τριών οικοδομικών τετραγώνων, δήλωσε αξιωματούχος της πυροσβεστικής στους New York Times. Το ελικόπτερο φαίνεται να αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ellington, που βρίσκεται 17 μίλια νότια του συμβάντος, αλλά ο προορισμός του ήταν ασαφής, είπε ο δήμαρχος.

Οι 4 επιβαίνοντες του ελικοπτέρου εντοπίστηκαν νεκροί, χωρίς να έχουν ταυτοποιηθεί. Να σημειωθεί, ότι ανάμεσα τους βρέθηκε ένα παιδί, όπωσ αναφέρει το Independent.

Το βίντεο από τη σκηνή δείχνει συντρίμμια στην περιοχή, με αστυνομικούς και πυροσβεστικούς αξιωματούχους να προσπαθούν να κρατήσουν τους περαστικούς μακριά από το σημείο της συντριβής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα