Xορός πρώτης κυρίας

default image

Χόρεψε ξέφρενα, έπαιξε κουτσό και τραγούδησε η Μισέλ Ομπάμα στα πλαίσια φιλανθρωπικής εκδήλωσης γιροτάζοντας μια από τις σπουδαιότερες γιορτές στην Ινδία. Στο χορό μπήκε και ο Μπαράκ Ομπάμα μες τις χορευτικές του ικανότητες να προκαλούν τον γέλωτα

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ξεσάλωσε για τα καλά. Έπαιξε κουτσό, χόρεψε και τραγούδησε με 33 παιδιά με ειδικές ανάγκες της Ινδικής φιλανθρωπικής οργάνωσης “Make a difference” στο πανεπιστήμιο της Βομβάης.

Μάλιστα πέταξε τα παπούτσια της και ένιωσε σα μικρό παιδί διασκεδάζοντας με τα παιδιά.

“Λατρεύω το χορό”, είπε , “Αυτό είναι διασκέδαση”, αναφώνησε αφού χόρεψε στους ρυθμούς του τραγουδιού “Rang de Basanti”από ταινία του Bollywood.

 

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα όσο απογοητευμένος και να ήταν έπρεπε να συνοδεύσει τη σύζυγό του και να δείξει ότι είναι καλά. Έτσι δε δίστασε να χορέψει και αυτός στους ρυθμούς της Ινδίας.

Η κ. Ομπάμα άρχισε να χορεύει με τα παιδιά και πολύ γρήγορα έμαθε τα βήματα του χορού, αντίθετα με τον σύζυγό της που δυσκολεύτηκε αρκετά.

Ο αμερικανός πρόεδρος παρατήρησε ότι τα παιδιά προτιμούσαν να χορεύουν με τη σύζυγό του, παρά με εκείνον.

Oι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου που συνοδεύουν τον Ομπάμα ξέσπασαν σε γέλια βλέποντας τις άχαρες κινήσεις του προέδρου. Μάλιστα ο Ρόμπερτ Γκιμπς, εκπρόσωπος Τύπου είχε μείνει άφωνος όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβηκε στην…πίστα.

Η τελετή και ο χορός μεταδόθηκαν ζωντανά από την ινδική τηλεόραση.

Το Ντιουάλι, που γιορτάζεται από Ινδουιστές και Σιχ, είναι μια από τις σπουδαιότερες γιορτές στην Ινδία, που εξυμνεί το θρίαμβο του καλού.

Μετά τον χόρο η Μισέλ Ομπάμα μίλησε στα παιδιά για τη μόρφωση τονίζοντάς τους ότι και εκείνη μεγάλωσε φτωχά και ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα γινόταν ποτέ πρώτη κυρία αλλά επειδή σπούδασε και απέκτησε ένα άλφα μορφωτικό επίπεδο τα κατάφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα