Υπόθεση Μαντλίν: Μυστήριο με την 22χρονη Πολωνή – Τα πορνογραφικά καρέ και τα τεστ DNA

Υπόθεση Μαντλίν: Μυστήριο με την 22χρονη Πολωνή – Τα πορνογραφικά καρέ και τα τεστ DNA
Ανακοίνωση εξαφάνισης της Madeleine McCann στην Πορτογαλία AP Photo/Armando Franca, File

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στη δημοσιότητα για την 22χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν. Οι ύποπτοι λογαριασμοί στο Instagram και οι ερωτικές φωτογραφίες.

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει συγκεντρώσει η 22χρονη γυναίκα από την Πολωνία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη, από το 2007, Μαντλίν ΜακΚάν.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν νέες αποκαλύψεις σχετικά με την 22χρονη Πολωνή Τζούλια Βέντελ, η οποία σε λογαριασμό που δημιούργησε στο Instagram ισχυρίζεται ότι είναι 22 ετών, κάτι που δεν συνάδει με την ηλικία της μικρής Μαντλίν, η οποία, αν ζει, θα είναι 19 ετών.

Η Βέντελ απαντώντας στο επιχείρημα δήλωσε ότι μπορεί να είναι λάθος η ηλικία που γνωρίζει ότι είναι, παρουσιάζοντας μάλιστα και φυσικά στοιχεία ομοιότητας με την Μαντλίν, όπως ένα ελάττωμα στο μάτι, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του εξαφανισμένου κοριτσιού δέχθηκαν να γίνει τεστ DNA.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ισπανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα πρώτα βιομετρικά τεστ από ειδικούς για να αποδειχθεί αν όντως είναι η Μαντλίν, έχουν βγει αρνητικά.

Στο Twitter, οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, όπως το MissingPeople.Ca, αναφέρουν ότι η 22χρονη έχει λογαριασμούς με τρία διαφορετικά ονόματα, #Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt.

Αρκετοί χρήστες που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, ανακάλυψαν ακόμη ότι η 22χρονη είχε αναρτήσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων και ότι διατηρεί λογαριασμό με ψευδώνυμο σε ιστοσελίδα για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα