Ζυρίχη: Επίθεση με μαχαίρι σε παιδικό σταθμό – Τραυματίστηκαν τρία νήπια

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομία στη Ζυρίχη
Αστυνομία στη Ζυρίχη ISTOCK

Επίθεση σημειώθηκε σε παιδικό σταθμό στη Ζυρίχη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία παιδιά, ένα εκ των οποίων σοβαρά. Συνελήφθη ο δράστης.

Επίθεση με μαχαίρι σε παιδιά που βρίσκονταν έξω από παιδικό σταθμό σημειώθηκε στη Ζυρίχη την Τρίτη (01/10), με αποτέλεσμα τρία εξ’ αυτών να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, πρόκειται για 23χρονο κινεζικής καταγωγής. Το ένα από τα παιδιά τραυματίστηκε σοβαρά, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Ένα παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και δύο άλλα 5χρονα αγόρια που τραυματίστηκαν όχι τόσο σοβαρά έλαβαν τις πρώτες βοήθειες (…) πριν μεταφερθούν σε νοσοκομείο», ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο Τύπου, προσθέτοντας ότι «ο Κινέζος ηλικίας 23 ετών συνελήφθη».

Η βίαιη επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι στη βόρεια συνοικία Έρλικον της πόλης, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Λίγο μετά τις 12:00 (τοπική ώρα), η αστυνομία της πόλης της Ζυρίχης ενημερώθηκε για ένα βίαιο έγκλημα στην οδό Berninastrasse. Τρία παιδιά τραυματίστηκαν», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση της αστυνομίας, σύμφωνα με το Barron’s. «Ένας ύποπτος συνελήφθη σε σχέση με αυτό το έγκλημα. Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για το κοινό.» Η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο άνδρας «επιτέθηκε σε αρκετά παιδιά».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα