40 χρόνια εμπειρίας αποδεικνύουν πως το σύστημα των Φροντιστηρίων Παπαδέα για τους υποψηφίους είναι αποτελεσματικό

Διαβάζεται σε 7'
40 χρόνια εμπειρίας αποδεικνύουν πως το σύστημα των Φροντιστηρίων Παπαδέα για τους υποψηφίους είναι αποτελεσματικό

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης οι τρεις μήνες του καλοκαιριού προσφέρονται για την ξεκούραση των μαθητών, αλλά και για να καλύψουν τα όποια κενά «κουβαλούν» από την προηγούμενη χρονιά και εφοδιάζονται με τα κατάλληλα ‘εργαλεία’ για την επόμενη.

To «εδώ μαθαίνεις να πετυχαίνεις» δεν είναι ένα ‘πιασάρικο’ moto, αλλά το επιστέγασμα όσων έχει προσφέρει ο οργανισμός σε μαθητές τα τελευταία 40 χρόνια και δη ως προς την προετοιμασία υποψηφίων της Γ’ Λυκείου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία.
Η εμπειρία έχει δείξει ότι, εφόσον υπάρχει σωστή προετοιμασία, οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακόμη τρίωρο διαγώνισμα, με το άγχος να εξαφανίζεται.
Παράλληλα, τα Φροντιστήρια Παπαδέα δεν παραλείπουν να φροντίζουν τον ενήλικα που έχει ανάγκη την προσωπική του εξέλιξη για την ευημερία τους ή/και την εργασία τους. Έτσι προσφέρονται μαθήματα αγγλικών, ισπανικών και Πιστοποίηση Πληροφορικής.

Το σύστημα της επιτυχίας

Η Έφη Παπαδέα δημιούργησε τα Φροντιστήριά της, με όραμα την επιτυχία που έρχεται ως προϊόν συνεργασίας τριών παραγόντων: του μαθητή, των γονέων και του φροντιστηρίου.

Εξαφάνισε κάθε απρόσωπο στοιχείο και με βάση την προσωπική φροντίδα προς τις ανάγκες κάθε παιδιού ξεχωριστά, διαμόρφωσε ένα σύστημα που είναι γρήγορο, οικονομικό και αποτελεσματικό.

Τα μαθήματα τα αναλαμβάνει καταξιωμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό, με επιστημονική κατάρτιση και με αγάπη για αυτό που κάνει. Έτσι, έρχονται τα αποτελέσματα που «μιλούν» από μόνα τους.

Διδάσκουμε Πανεπιστήμιο

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα έχουν αναλάβει περισσότερους από 14.000 επιτυχόντες επιστήμονες και τουλάχιστον 120 πρώτους στη σειρά εισαγωγής στη Σχολή επιλογής της

Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Από την πρώτη στιγμή έως την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, κάθε μαθητής έχει στο πλευρό του έναν προσωπικό σύμβουλο που τον κατευθύνει, τον συμβουλεύει και τον προετοιμάζει προκειμένου να μάθει να αντιμετωπίζει κάθε απρόσμενο ‘εμπόδιο’ ή δυσκολία.

Μεταξύ άλλων προσφέρεται τεστ που διαρκεί 10 λεπτά και αποκαλύπτει στο κάθε παιδί ποια επαγγέλματα ταιριάζουν με την προσωπικότητά του και ποια, ενώ του αρέσουν, είναι κορεσμένα στην αγορά εργασίας.

Εν τω μεταξύ, εάν χρειάζεται έκτακτη διδασκαλία, παρέχεται και σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Οι ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, είναι η νέα πρωτότυπη, ηλεκτρονική εφαρμογή εκπαιδευτικού προσανατολισμού των Φροντιστηρίων Παπαδέα, η οποία αποτελεί τη ΓΕΦΥΡΑ, ανάμεσα στην ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ και την επιτυχία στο Πανεπιστήμιο.

Με την Ατομική Έκδοση Μαθητή των ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, ο γονέας και ο μαθητής, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό τους σύμβουλο, μπορούν να “αποκρυπτογραφήσουν” το σύστημα πρόσβασης και σε συνδυασμό με τις κλίσεις, τις προτιμήσεις και τις επιδόσεις του μαθητή να κάνουν τα σωστά βήματα για να πετύχει στο τμήμα και την πόλη της επιλογής του.

ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Ο μαθητής που προετοιμάζεται να δώσει πανελλαδικές στο μέλλον, έχει μπροστά του ένα ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ & ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ σύστημα πρόσβασης, στο οποίο υπάρχουν περιορισμοί αλλά και ευκαιρίες. Απαιτείται γνώση, αλλά και οι κατάλληλες κινήσεις για να έχουμε αποτέλεσμα.

Οι ΒΑΣΕΙΣ, οι ΕΒΕ και ο Αριθμός των Εισακτέων, περιορίζουν τις δυνατότητες πρόσβασης ενός μαθητή.

Από την άλλη πλευρά:

Οι ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Βαρύτητας των ΕΒΕ, διαφοροποιούν σημαντικά τα δεδομένα και τις δυνατότητες για κάθε μαθητή, ακόμη και ανάμεσα σε ομοειδή ή παρεμφερή τμήματα.

Οι ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ μπορούν να αξιοποιηθούν από μεγάλο αριθμό μαθητών και να κάνουν τη διαφορά…

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ για το μαθητή:

Από τα 453 τμήματα και σχολές, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ένας υποψήφιος μπορεί να εισαχθεί:

  • Στα 365 με περισσότερους του ενός τρόπους
  • Στα 57 μέσω ΟΛΩΝ των Επιστημονικών Πεδίων ΓΕΛ ή/και των Τομέων ΕΠΑΛ.

Συνολικά είναι διαθέσιμοι μέχρι 4 τρόποι πρόσβασης μέσω ΓΕΛ και μέχρι 9 τρόποι μέσω ΕΠΑΛ.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:

ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ:

  • ΤΜΗΜΑΤΑ ή ΟΜΑΔΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ στις οποίες ο μαθητής ενδιαφέρεται να πετύχει, σύμφωνα με τις επιθυμίες του ή μετά από ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
  • ΒΑΘΜΟΥΣ-ΣΤΟΧΟΥΣ, με βάση τα μέχρι τώρα εκπαιδευτικά δεδομένα του μαθητή

ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ η οποία αποτελείται από REPORT, με ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ των δεδομένων του μαθητή και των τμημάτων που έχει επιλέξει. Με τα REPORT:

  • Μπορούν να αξιολογηθούν συγκριτικά οι ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ του μαθητή με τις διαφορετικές Διαδρομές Πρόσβασης που είναι διαθέσιμες και
  • Αποκαλύπτονται «αθέατες» πλευρές του συστήματος πρόσβασης

ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ: Τα ποσοτικά δεδομένα που προκύπτουν από τα REPORTS της εφαρμογής, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ποιοτική αξιολόγηση του εκπαιδευτικού συμβούλου του μαθητή, παρέχουν την επιστημονική τεκμηρίωση για να:

  • Αναδειχθούν τα ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ του μαθητή και οι ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ με τους οποίους μπορεί να οδηγηθεί με επιτυχία στα Τμήματα που τον ενδιαφέρουν.
  • Επιλεγεί η καλύτερη διαδρομή, το πιο ΕΥΝΟΪΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, να μπουν ΣΤΟΧΟΙ, να διαμορφωθεί το κατάλληλο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ και να δοθούν ΚΙΝΗΤΡΑ στο μαθητή.
  • Γίνουν οι ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ σχετικά με τον τύπο λυκείου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ), το Επιστημονικό Πεδίο ΓΕΛ (π.χ. 2ο ή 4ο, 2ο ή 3ο κλπ.) ή τον Τομέα ΕΠΑΛ όπου θα φοιτήσει ο μαθητής, κτλ.
  • Μπορούμε να βλέπουμε, ανά πάσα στιγμή, πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεται ο μαθητής σε σχέση με τα τμήματα που τον ενδιαφέρουν και να αναπροσαρμόσουμε, εάν χρειάζεται, τους στόχους, τις επιλογές και το πρόγραμμα προετοιμασίας του.

 

ΑΓΓΛΙΚΑ- ΙΣΠΑΝΙΚΑ – Η/Υ

Ο δεύτερος άξονας των θερινών μαθημάτων στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα αφορά στα πιστοποιημένα πτυχία Αγγλικών και Ισπανικών.

Μέσα από ταχύρρυθμα, ομοιογενή, ολιγομελή τμήματα, αλλά και ευχάριστα μαθήματα, καθίσταται εφικτή η απόκτηση πτυχίου Lower (4 μόρια), Proficiency (8 μόρια) σε μόλις 30 ώρες μαθημάτων που γίνονται σε ενάμιση μήνα, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο γνώσεων, και μπορούν να δώσουν Εξετάσεις, όποτε είναι έτοιμοι ή Χριστούγεννα ή Ιούνιο.

Αν αναρωτιέστε τι έχουν τα φροντιστήρια Παπαδέα που δεν έχουν άλλοι, είναι το ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 99%.

Τα πτυχία είναι ευέλικτα, ώστε κάθε υποψήφιος να μπορεί να διαχειριστεί την όποια δυσκολία (πχ το listening ή το reading). Όλα προέρχονται από τα πλέον αξιόπιστα βρετανικά ή αμερικάνικα Πανεπιστήμια και αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ.

Τα Ισπανικά, δεύτερη σημαντικότερη γλώσσα στον κόσμο, προσφέρονται ως β γλώσσα (3 μόρια) με 120 ώρες από Σεπτέμβριο μέχρι Μάιο για τους αρχάριους με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα επιτυχίας 85%!

Το αυτό ισχύει και για την Πιστοποίηση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Όσοι ενδιαφέρεστε θα χρειαστείτε μικρό διάστημα για να μάθετε Word, Excel και Internet (4 μόρια), ακόμα και αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ άλλοτε μαζί τους, ενώ παρέχονται tests

Προσομοίωσης και για τις 6 ενότητες.

Οι γνώσεις πιστοποιούνται και αναγνωρίζονται επισήμως κάθε Σάββατο, με τη διαδικασία να φέρει τη «βούλα» του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επιτυχία 100%!

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις της εποχής, προσφέρονται ‘πακέτα’ σε χαμηλές τιμές, ενώ υπάρχει επιπλέον έκπτωση της τάξεως του 12% για ανέργους, τριτέκνους, φοιτητές και μια σειρά υπαλλήλων συγκεκριμένων φορέων και οργανισμών.

Ως εκ τούτου, αν έχεις θέληση, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε σταματήσει από το να μάθεις αγγλικά, ισπανικά ή υπολογιστές αυτό το καλοκαίρι, με έναν οικονομικό, ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο.

Και θυμηθείτε πως όλα τα μαθήματα στα Φροντιστήρια Παπαδέα γίνονται και online για την εξυπηρέτηση των μαθητών.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 47 + ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΤΗΛ.: 2105750022

ΑΙΓΑΛΕΩ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 257 +ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ (ΡΑΚΑΔΙΚΑ) ΤΗΛ.: 2105909095

ΧΑϊΔΑΡΙ ΣΤΡ.ΚΑΡΑϊΣΚΑΚΗ 61 + Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΤΗΛ.: 2105812555

ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΔΒΜ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 185+ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 5 ΤΗΛ.: 210 5984965

ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΔΒΜ ΔΗΜΗΤΡΟΣ 35 ΤΗΛ.: 210 5561269

www.papadea.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα