5 ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας και ο καλύτερος τρόπος να ανταποκριθείτε

Διαβάζεται σε 3'
5 ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας και ο καλύτερος τρόπος να ανταποκριθείτε
Image by senivpetro on Freepik

Η ώριμη επιδερμίδα απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρήσει την ελαστικότητά της, να μειώσει τις ρυτίδες και να διατηρήσει τη φυσική της λάμψη

Οι βασικές ανάγκες για τη φροντίδα της ώριμης επιδερμίδας του προσώπου είναι:

1.Υγρασία

Η ενυδάτωση είναι κρίσιμη για την ώριμη επιδερμίδα. Επιλέξτε προϊόντα περιποίησης που περιέχουν συστατικά που διατηρούν την υγρασία στο δέρμα σας.

Η νιασιναμίδη, βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος, στη μείωση των δυσχρωμιών ενώ παράλληλα ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό. Η αντιρυτιδική κρέμα Metacell Renewal B3, ενυδατώνει το δέρμα, ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό, ενώ παράλληλα μειώνει τις δυσχρωμίες και τη διάχυτη ερυθρότητα.

Η βιταμίνη Ε, εκτός από τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες είναι απαραίτητη στην επανόρθωση των ιστών γιατί προάγει την επούλωση. Η ενυδατική κρέμα προσώπου Daily Moisture, αποκαθιστά και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα ενώ παράλληλα θρέφει και μειώνει το μέγεθος των πόρων.

2.Ενυδατική κρέμα με λιπίδια

Επιλέξτε ενυδατικές κρέμες προσώπου που περιέχουν λιπαρές ουσίες για να διατηρήσετε την ελαστικότητα και την υγρασία του δέρματός σας.

Τα Ceramides εμποδίζουν την απώλεια υγρασίας από το δέρμα, αποκαθιστούν τη λειτουργία του φραγμού της επιδερμίδας για φυσική αναδόμηση και θρέψη του δέρματος.

Για ξηρή επιδερμίδα, η αντιγηραντική κρέμα προσώπου Triple Lipid Restore 2:4:2 επαναφέρει στο δέρμα τα απαραίτητα λιπίδια, βελτιώνει την πυκνότητα, την υφή,  μειώνει την εμφάνιση πόρων, και προσφέρει βαθιά 24ωρη ενυδάτωση.

3.Αντιγηραντικά συστατικά

Διαλέξτε προϊόντα με αντιγηραντικά συστατικά που βοηθούν στην μείωση των ρυτίδων και την ανανέωση των κυττάρων.

Η ρετινόλη είναι μια μορφή της βιταμίνης Α, που βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Η αντιγηραντική κρέμα νυκτός με καθαρή ρετινόλη SkinCeuticals Retinol 0.3 διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και την παραγωγή κολλαγόνου. Βελτιώνει τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος και μειώνει τα σημάδια που προκαλεί η γήρανση.

Το γλυκολικό οξύ είναι ένα α-υδροξυοξύ με απολεπιστικές, λευκαντικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που δεν πρέπει να παραλείπετε ποτέ για να έχετε ένα λείο, λαμπερό και υγιές δέρμα. Η επανορθωτική κρέμα νυκτός Glycolic 10 Renew Overnight προσφέρει κυτταρική ανανέωση, ομοιόμορφο τόνο και λαμπερή όψη στο δέρμα σας.

4.Καταπραϋντικά & συσφικτικά συστατικά

Προϊόντα που περιέχουν καταπραϋντικά συστατικά όπως φλαβονοειδή μπορούν να βοηθήσουν στην καταπράϋνση του ευαίσθητου δέρματος. Τα φλαβονοειδή έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στον περιορισμό του οξειδωτικού στρες που οδηγεί στον σχηματισμό των A.G.E. (τελικά προϊόντα υψηλής γλυκοζυλίωσης), και προστατεύουν από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Η κρέμα σύσφιξης προσώπου A.G.E. Interrupter Advancedπρολαμβάνει την καταστροφή των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Προστατεύει το φυσικό φραγμό του δέρματος καταπραΰνοντας τη δυσανεξία από το ξηρό, ώριμο δέρμα.

5.Προστασία από τον ήλιο

Η προστασία από τον ήλιο είναι κρίσιμη. Επιλέξτε ενυδατικές κρέμες προσώπου ή βάσεις μακιγιάζ με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF30 για προστασία από τις ακτίνες UV.

Για επιδιόρθωση, αποκατάσταση και βελτίωση της κατάστασης και της εμφάνισης του δέρματος, η SkinCeuticals προτείνει τις παραπάνω κρέμες αντιγήρανσης που είναι βασισμένες σε συστατικά φαρμακευτικής ποιότητας, κλινικά ελεγμένα, για κάθε ανάγκη του ώριμου δέρματος.

Φροντίστε να υπάρχουν πάντα στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας, οι κρέμες αντιγήρανσης SkinCeuticals. Τα αποτελέσματά τους στο δέρμα σας θα είναι θεαματικά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα