5 κραγιόν στο ανυπέρβλητο χρώμα του φετινού χειμώνα

5 κραγιόν στο ανυπέρβλητο χρώμα του φετινού χειμώνα
Unsplash

Τα μπορντό χείλη δίνουν με τη μεθυστική αυτή απόχρωση μια αύρα πάθους και σικάτης εικόνας. Ποια είναι τα καλύτερα της αγοράς αυτήν την περίοδο;

Οι βαθιές και σκούρες αποχρώσεις στο μακιγιάζ παίρνουν τη σκυτάλη, φέτος τον χειμώνα, και έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Τα παρακάτω 5 σκούρα burgundy κραγιόν θα σας χαρίσουν μια σέξι νότα στο μακιγιάζ σας, φέτος! Το χρώμα ταιριάζει σε κάθε περίσταση και ώρα, με κάθε outfit και επιτέλους επέστρεψε ξανά δυναμικά στα trends.

Είναι Sexy, δυναμικά και αναδεικνύουν κάθε πρόσωπο. Ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας είτε σταρένια είτε μελαχρινή, είτε και πιο ανοιχτή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τόνο που προτιμάτε και την υφή που σας αρέσει.

Guerlain Rouge G Luxurious Velvet Berry Alchemy

Το νέο βελούδινο ματ κραγιόν με μεταλλικό φινίρισμα. Εμπνευσμένος από τις αντανακλάσεις των φτερών της πεταλούδας, ο οίκος Guerlain ανακάλυψε εκ νέου το βελούδινο αποτέλεσμα των κραγιόν Luxurious Velvet με ένα νέο τολμηρό μεταλλικό ματ φινίρισμα. Με το tone-on-tone micro-shimmer του, το Rouge G Luxurious Velvet Metal συνδυάζει εξαιρετική απαλότητα, βάθος και μεγάλη διάρκεια (16ωρη διάρκεια**).

MAC MATTE LIPSTICK Diva

Με σύνθεση για χρώμα, περίγραμμα και ανάδειξη των χειλιών. Το εμβληματικό προϊόν που έκανε τη M·A·C διάσημη. Δοκιμάστε το Matte Lipstick στην απόχρωση Diva για έντονο κόκκινο-μπορντό αποτέλεσμα.

DIOR Diorific The Atelier Of Dreams Limited Edition Lipstick

Το διαχρονικό κραγιόν Diorific ξεχωρίζει από τη χρυσή θήκη του, σε σχήμα 8, που αντηχεί τον τυχερό αριθμό του Christian Dior. Για την περιορισμένη έκδοση The Atelier of Dreams, ένα μοτίβο που αναπαριστά την αρχιτεκτονική της πρόσοψης του οίκου Dior στολίζει το στικ του κραγιόν. Τα χείλη ενισχύονται με 4 νέες* κομψές αποχρώσεις σε σατινέ και ματ αποτελέσματα: το κραγιόν Diorific το προτείνουμε στην απόχρωση 077 Midnight Corolle: ένα έντονο δαμασκηνί.

VINYL INK 30 UNRIVALED NU INT

MAYBELLINE SUPER STAY VINYL INK 30 UNRIVALED υγρό κραγιόν με vinyl τελείωμα. για χείλη με έντονο χρώμα που διαρκεί έως και 16 ώρες και δεν μεταφέρεται. Eμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και αλόη εξασφαλίζει έντονο χρώμα με ανάλαφρη αίσθηση. Με vegan σύνθεση. Ανακινήστε καλά για περίπου 5” πριν από τη χρήση και εφαρμόστε στα χείλη με το πινέλο ακρίβειας Αφήστε το να στέγνωσει και απολαύστε super vinyl αποτέλεσμα που διαρκεί.

PIERRE RENE Κραγιόν ROYAL ΜΑΤ


Πλούσια σε υφή κραγιόν με μεγάλη διάρκεια, έντονη απόδοση χρώματος και βελούδινο ματ φινίρισμα. Ταα ενυδατικά έλαια σε συνδυασμό με τα μικροσφαιρίδια πούδρας που περιέχουν, προσφέρουν ματ αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα αφήνουν τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα. Ανακαλύψτε τα στην απόχρωση ROYAL ΜΑΤ NO 21 ELEGANCE PLUM.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα