5 ψησταριές για να προετοιμαστείτε για το Πάσχα

5 ψησταριές για να προετοιμαστείτε για το Πάσχα
pexels

Η Κυριακή του Πάσχα πλησιάζει και θα ήταν καλό να προνοήσετε από τώρα για την αγορά της ιδανικής ψησταριάς.

Σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 5 ψησταριές υγραερίου ή κάρβουνου, οι οποίες θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη καθώς και το φαγητό σας εξίσου νόστιμο! Φροντίστε από τώρα και προμηθευτείτε τη σωστή ψησταριά για ένα γρήγορο και εύκολο ψήσιμο είτε στην αυλή είτε στο μπαλκόνι με φίλους και οικογένεια.

Ψησταριά Υγραερίου NAPOLEON F365PGT-GR 15000 W

Η Ψησταριά Υγραερίου NAPOLEON F365PGT-GR 15000W Γκρι έχει ό,τι χρειάζεσαι! Η ψησταριά υγραερίου Napoleon Freestyle 365 είναι μια ολοκληρωμένη ψησταριά με κορυφαία χαρακτηριστικά σε ασυναγώνιστη τιμή. Είναι εξοπλισμένη με τρεις πανίσχυρους ανοξείδωτους καυστήρες που παρέχουν ομοιόμορφη θερμότητα, για τέλειο ψήσιμο και θωράκισμα πάνω στις μαντεμένιες σχάρες διπλής όψης. Εκτός από τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν το ομοιόμορφο ψήσιμο, η ψησταριά υγραερίου έχει έναν υπέροχο σψεδιασμό, με άψογο φινίρισμα και απόχρωση γραφίτη για να στολίσει το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένη για να έχει αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες και με στιβαρούς τροχούς για να μπορείς να την μετακινήσεις πολύ εύκολα. Φυσικά από μια ψησταριά υγραερίου Napoleon δε θα μπορούσε να λείπει το μοναδικό σύστημα ανάφλεξης Jetfire που εγγυάται αξιόπιστο και γρήγορο άναμμα του καυστήρα, κάθε φορά! Τα αναδιπλούμενα πλαϊνά ράφια που μετατρέπονται σε αποθηκευτικό χώρο όταν δεν χρησιμοποιούνται, το ανοιχτήρι μπουκαλιών και οι κρεμάστρες για τα εργαλεία προσδίδουν έξτρα χαρακτηριστικά πολυτέλειας! Τι περιμένεις; Ανακάλυψε σήμερα τις super ψησταριές υγραερίου Napoleon!

Ψησταριά Υγραερίου Landmann Rexon PTS 4.1


Ψηστιέρα υγραερίου Landmann Rexon PTS 4.1 με PTS σύστημα ψησίματος, 4 ανοξείδωτους ανεξάρτητα ρυθμιζόμενους καυστήρες, πλαϊνό μάτι ψησίματος, μαντεμένιες σχάρες, ντουλάπι αποθήκευσης ευκολία στη χρήση και τον καθαρισμό.

Ψησταριά Κάρβουνου WEBER MASTER-TOUCH GBS E-5750

Ψησταριά Κάρβουνου Weber Master-Touch GBS E-5750. Σειρά Master-Touch. Ο Master της γαστρονομικής περιπέτειας. Το τελετουργικό του ψησίματος στα κάρβουνα συναντά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, την ευκολία και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της ψησταριάς κάρβουνου Weber Master-Touch GBS, με διάμετρο 57 cm. Η σχάρα μαγειρέματος Gourmet BBQ System επιτρέπει το μαγείρεμα και το ψήσιμο ποικίλων υλικών, για δημιουργικές, πεντανόστιμες συνταγές! Με βελτιωμένο εξαερισμό σώματος για ψήσιμο ή κάπνισμα απλά με μία ψησταριά. Τα χαρακτηριστικά όπως η θήκη καπακιού Tuck-Away και το σύστημα καθαρισμού One-Touch φέρνουν ευκολία στο ψήσιμο στα κάρβουνα και στην καθημερινή ζωή. Απόλαυσε κάθε στιγμή με την παρέα και την οικογένειά σου!

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 4+1 ΕΣΤΙΩΝ ΜΕ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΣΧΑΡΑ [BBQ4100]

Η ψησταριά Υγραερίου BBQ4100 με 4+1 Καυστήρες της Bormann με ισχύ 4 καυστήρων: 3.6kW και Ισχύ πλαϊνής εστίας: 2.7kW. Έχει συνολική ισχύς: 14.4KW. Οι διαστάσεις της σχάρας είναι 69x45cm και περιλαμβάνει 2 μεταλλικά πλαϊνά ράφια, θερμόμετρο INOX και 4 διακόπτες αυτόματης ανάφλεξης καθώς και ταψί καθαρισμού και πόρτες στο εμπρόσθιο μέρος. Έχει ρόδες μεταφοράς για την εύκολη μετακίνηση ή αποθήκευση.

Ψησταριά Υγραερίου με Μαντεμένια Σχάρα με 2 Εστίες, BBQ2000

Η ψησταριά Υγραερίου BBQ2000 με 2 Καυστήρες 3,6kW της Bormann έχει συνολική ισχύ 7.2W. Περιλαμβάνει 2 πλαϊνά ράφια, μαντεμένια σχάρα διαστάσεων 45x45cm και ταψί καθαρισμού. Το συνολικό βάρος της ψησταριάς είναι 10 kg. Έχει ρόδες μεταφοράς και θερμόμετρο ΙΝΟΧ καθώς και διακόπτες αυτόματης ανάφλεξης. Τέλος έχει εγγύηση για 2 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα