Διαδικτυακός διαγωνισμός από την Generation Y: Κερδίστε προϊόντα και ποδήλατα L’Erborario

Διαδικτυακός διαγωνισμός από την Generation Y: Κερδίστε προϊόντα και ποδήλατα L’Erborario

Στόχος της καμπάνιας της Generation Y για τα φυτικά καλλυντικά L' Erbolario είναι να διαδώσει το μήνυμα ότι η φύση είναι η πηγή της ομορφιάς

Έναν πρωτότυπο διαδικτυακό διαγωνισμό με τίτλο ‘’Tree of Beauty’’ σχεδίασε και υλοποίησε η Generation Y – International eBusiness Experts για την ιταλική μάρκα φυτικών καλλυντικών, L’Erbolario.

Το ‘’ Tree of beauty” καλεί όλο τους χρήστες του διαδικτύου να πάρει μέρος, μέσω ενός καινοτόμου Interactive microsite, σε μια εικονική δενδροφύτευση και να μπει στην κλήρωση για οικολογικά ποδήλατα και προϊόντα L’Erbolario.

Στόχος της καμπάνιας είναι να μυήσει το brand στη νέα ψηφιακή εποχή και να το συστήσει στο κοινό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους χρήστες και διαδίδοντας το μήνυμα «Φύση, η πηγή της ομορφιάς» που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του eco – friendly χαρακτήρα και της φιλοσοφίας της L’Erbolario.

To activation λανσαρίστηκε στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας που έχει Generation Y με τον επίσημο αντιπρόσωπο της μάρκας στην Ελλάδα, την εταιρία Απ. Παπανικολόπουλος ΑΕ, με την Generation Y να έχει αναλάβει όλη την Digital επικοινωνία του brand.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα