Δώρα για άνδρες: Τι μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα με τις ανάγκες του

Δώρα για άνδρες: Τι μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα με τις ανάγκες του

Η στιγμή που πρέπει να αποφασίσετε τι δώρο να αγοράσετε στον σύντροφό/σύζυγο, συνάδελφο ή φίλο σας μοιάζει με σπαζοκεφαλιά..Η ερώτηση κλειδί για να βρείτε το ιδανικό δώρο για εκείνον είναι μία. Τι έχει ανάγκη αυτή την περίοδο;

Επειδή, λοιπόν, δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε δώρο σε έναν άνδρα και μάλιστα κάτι που θα του αρέσει, έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για εσάς. Δώρα χρηστικά, συναισθηματικά, πρωτότυπα αλλά και πρακτικά. Gadgets και αντικείμενα που θα κάνουν την καθημερινότητά του πολύ πιο απλή.

Selfie Stick

Ένα selfie stick είναι ιδανικό δώρο για κάποιον που ταξιδεύει ή του αρέσει να ανακαλύπτει νέα σημεία στην πόλη. Ναι, πλέον θα μπορεί να καταγράφει εύκολα και γρήγορα τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του.

Set Στυλό

Αν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάει στο γραφείο, αυτό το set στυλό θα ομορφύνει την καθημερινότητά του.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης

Όλοι οι άνδρες χρειάζονται την ιδανική περιποίηση. Ένα σετ περιποίησης για τη φροντίδα του προσώπου του είναι ιδανικό για εκείνον που δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς να τριμάρει τα μούσια του.

Portable Bluetooth® Ηχείο

Του αρέσει η μουσική και στο σπίτι προτιμά να ακούει τα αγαπημένα του τραγούδια παρά να βλέπει τηλεόραση; Προτιμήστε, λοιπόν, να του αγοράσετε ένα ηχείο για να απολαμβάνει κάθε στιγμή τη μουσική, όπου και αν βρίσκεται.

Αντι-Στρες Διακοσμητικό

Ένα πρωτότυπο διακοσμητικό για το γραφείο του αλλά ταυτόχρόνα και πρακτικό δώρο για τις δύσκολες ώρες που το στρες «χτυπάει» κόκκινο.

Travel Mug

Μία κούπα ταξιδιού για να την παίρνει πάντα μαζί του και να διατηρεί το ρόφημά του, όπως ακριβώς του αρέσει να το απολαμβάνει. Κάπου εδώ, βέβαια, να προσθέσουμε πως αυτό το travel mug είναι εύχρηστο τόσο για το γραφείο όσο και για τις μετακινήσεις του στην πόλη.

Δερμάτινη ανδρική ζώνη

Ζώνη, το απόλυτο αξεσουάρ του άνδρα. Όσες ζώνες και να έχει στη συλλογή του, μία ακόμα πάντα θα έχει τη θέση της στην γκαρνταρόμπα του

Παπούτσια Στίβος/Τρέξιμο

Αν είναι αθλητικός τύπος, ένα ζευγάρι sneakers είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται. Θα μπορεί να τα φορέσει από την προπόνηση, τη βόλτα μέχρι και το γραφείο μία casual Friday.

Πιτζάμα Ανδρική

Για να απολαύσει αυτό τον χειμώνα χαλαρωτικές στιγμές στο σπίτι άνετα, ζεστά και με στύλ.

Μπουρνούζι Βαμβακερό

Ένα μπουρνούζι είναι πάντα χρήσιμο είτε για το μπάνιο είτε σαν ρόμπα για ζεστασιά είτε ακόμα και για άραγμα στο σπίτι.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να βρείτε το ιδανικό δώρο για αυτόν που αγαπάτε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα