Έφτασαν στην Ελλάδα οι πρωτοποριακές αντλίες θερμότητας Hi-Therma

Διαβάζεται σε 4'
Έφτασαν στην Ελλάδα οι πρωτοποριακές αντλίες θερμότητας Hi-Therma

Η Hisense έκανε δυναμική είσοδο στην εγχώρια αγορά θέρμανσης, παρουσιάζοντας τις αντλίες θερμότητας Hi-Therma σε ένα φαντασμαγορικό launch event που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Τα τελευταία χρόνια, η ενεργειακή κρίση και η ανάγκη για στροφή σε έναν βιώσιμο τρόπο ζωής έχουν φέρει στο προσκήνιο εναλλακτικούς και πιο «πράσινους» τρόπους θέρμανσης και ψύξης, που στοχεύουν στη μείωση του ενεργειακού κόστους, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Ένας από αυτούς είναι οι αντλίες θερμότητας, μία από τις πλέον ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους καταναλωτές.

Tα συγκεκριμένα συστήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, καθώς επιτρέπουν στον χρήστη να μεταφέρει ενέργεια από έναν χώρο χαμηλής θερμοκρασίας σε έναν χώρο υψηλότερης θερμοκρασίας μέσω του υδραυλικού συστήματος νερού, όπως η ενδοδαπέδια θέρμανση, το fan coil και τα σώματα καλοριφέρ. Εν ολίγοις, πρόκειται για μια μακροχρόνια επένδυση με υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, καθώς εξοικονομεί ενέργεια έως 70% και ταυτόχρονα να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι αντλίες θερμότητας υπάρχουν στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο η αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών έχει οδηγήσει πολλές μεγάλες εταιρείες να επενδύσουν στην εξέλιξή τους, ενσωματώνοντας σε αυτές πρωτοποριακές λειτουργίες. Όπως η Hisense, μια από μεγαλύτερες εταιρείες οικιακών συσκευών παγκοσμίως, η οποία έκανε πρόσφατα δυναμική είσοδο στην εγχώρια αγορά θέρμανσης, παρουσιάζοντας τις αντλίες θερμότητας νέας γενιάς Hi-Therma σε ένα φαντασμαγορικό launch event που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν περισσότεροι από 150 εξειδικευμένοι συνεργάτες από τον τεχνικό κλάδο, ενώ ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, πλαισιωμένος από τον CEO της Delphis Τίμο Δασκαλόπουλο και στελέχη της εταιρείας, με το γνωστό του χιούμορ έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην παρουσίαση. Από την πλευρά του, ο κ. Allen Wang, Area Manager HVAC, σε χαιρετισμό που απηύθυνε, αναφέρθηκε στη στρατηγική σημασία της εγχώριας αγοράς για την Hisense, αλλά και στη δέσμευση της εταιρείας για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στις αντλίες θερμότητας Hi-Therma, αυτές αποτελούν το μέλλον της θέρμανσης και της ψύξης για κάθε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, καθώς προσφέρουν μεταξύ άλλων σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους θέρμανσης και ψύξης, ενώ είναι σχεδόν αθόρυβες. Παράλληλα, η μικρή τους διάσταση τις καθιστά ιδανική λύση για κάθε χώρο και προσφέρει ευελιξία στην εγκατάστασή τους. Τέλος, δίνεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης ζεστών νερών χρήσης, ενώ παρέχεται από την εταιρεία 5ετή εγγύηση σε όλα τα μέρη της μονάδας.

 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι για τις αντλίες θερμότητας, αλλά και για όλη την γκάμα κλιματισμού και θέρμανσης, η Hisense στην Ελλάδα συνεργάζεται με μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες κλιματισμού, με ιστορία πάνω από 45 χρόνια, την Delphis. Με αυτό τον τρόπο οι αντλίες θερμότητας συμπληρώνουν την κορυφαία ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής, την απόλυτη ποιότητα σε υπηρεσίες υποστήριξης και after-sales services.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα