Επανόρθωση μαλλιών: Πώς να επιφέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε

Διαβάζεται σε 4'
Επανόρθωση μαλλιών: Πώς να επιφέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε
Freepik

Η επιδιόρθωση μαλλιών απαιτεί και την κατάλληλη φροντίδα

Το βάψιμο, το ξάνοιγμα, το ίσιωμα ή το στέγνωμα των μαλλιών σας με πιστολάκι μπορεί να καταστρέψουν τα μαλλιά σας, γιατί οι διαδικασίες αυτές στεγνώνουν τα μαλλιά σας και τα αφήνουν επιρρεπή στο σπάσιμο και το σχίσιμο των άκρων ή μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και αραίωση μαλλιών.

Αν τα μαλλιά σας καταστραφούν, ο καλύτερος τρόπος για να τα αποκαταστήσετε είναι να τους δώσετε τη σωστή φροντίδα και το χρόνο να γίνουν ξανά υγιή και δυνατά με μια τη θεραπεία βαθιάς περιποίησης Metal Detox της L’Oréal Professionnel. Η συγκεκριμένη θεραπεία θα επαναφέρει τη λάμψη στα μαλλιά σας και θα προωθήσει την ανάπτυξη νέων μαλλιών με υγιή όψη.

Το πρωτόκολλο αυτό κατά των μεταλλικών στοιχείων, αποτοξινώνει τα μαλλιά από τα μεταλλικά στοιχεία. Η συγκέντρωση των μεταλλικών στοιχείων στο εσωτερικό της τρίχας μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο της τρίχας και να επηρεάσει αρνητικά το χρωματικό αποτέλεσμα στις υπηρεσίες βαφής, balayage και ξανοίγματος. Χρησιμοποιώντας τα προιόντα του πρωτοκόλλου Metal Detox (σαμπουάν, μάσκα ,κρέμα προστασίας, λάδι), τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά και δύο φορές πιο λαμπερά. Μειώνεται το σπάσιμο της τρίχας κατά 97% με μια μόλις χρήση ενώ το χρώμα παραμένει 100% αξιόπιστο και με διάρκεια.

1.Σαμπουάν: Το τριχωτό της κεφαλής παράγει ένα φυσικό έλαιο που ονομάζεται σμήγμα που προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση. Όταν πλένετε πολύ συχνά τα μαλλιά σας, ξεπλένετε αυτό το λάδι πριν προλάβει να πάει σ’ όλο το μήκος των μαλλιών σας και να τα προστατέψει. Το λούσιμο των μαλλιών σας μία ή δύο φορές την εβδομάδα με το σαμπουάν αποτοξίνωσης μαλλιών Metal Detox της L’Oréal Professionnel τα βοηθά να παραμείνουν λαμπερά και υγιή.

2.Μάσκα μαλλιών: Τις μέρες που τα μαλλιά σας φαίνονται θαμπά ή φριζαρισμένα, μια μάσκα μαλλιών μπορεί να επαναφέρει την ωραία υφή και τη λάμψη τους. Με τη μάσκα μαλλιών Metal Detox τα μαλλιά γίνονται αμέσως πιο λεία και πιο απαλά με πλούσια θρέψη. Εφαρμόστε μια μάσκα μαλλιών αφού βρέξετε τα μαλλιά σας και ξεβγάλτε τα στο τέλος. Αν έχετε ξηρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε τη μάσκα σε κάθε λούσιμο από τα μήκη έως τις άκρες.

3.Kρέμα προστασίας: Η κρέμα προστασίας διατηρεί τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, ελαστικά και λαμπερά. Εφαρμόστε τη στις άκρες των μαλλιών σας και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να την απλώσετε κατά μήκος των μαλλιών σας. Η περιποίηση μαλλιών με την κρέμα προστασίας Metal Detox προσφέρει άμεση ενδυνάμωση, υγιή όψη, ελαστικότητα, αντοχή και λάμψη.

4.Λάδι μαλλιών: Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά σας, το λάδι μαλλιών τα προστατεύει από το φριζάρισμα και τα μεταλλικά στοιχεία. Το συμπυκνωμένο λάδι μαλλιών Metal Detox προστατεύει το θύλακα της τρίχας από τα μεταλλικά στοιχεία και κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά. Απλώστε το καθημερινά σε στεγνά μαλλιά. Πατήστε 1-2 φορές την αντλία στην παλάμη και απλώστε το ομοιόμορφα από τα μήκη έως τις άκρες. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Στην επόμενή σας επίσκεψη στο κομμωτήριο, ρωτήστε τον κομμωτή σας για το πρωτόκολλο Metal Detox της L’Oréal Professionnel με Γλυκοαμίνη και βάλτε τέλος στο σπάσιμο της τρίχας και στο ξεθώριασμα του χρώματος.

Επιπλέον, για την επανόρθωση μαλλιών μην ξεχνάτε να:

  • Αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα.
  • Αποφεύγετε τα χτενίσματα που τραβούν τα μαλλιά σας.
  • Κάνετε massage στο κεφάλι σας.
  • Ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή.
  • Πίνετε πολύ νερό.
  • Κουρεύτε συχνά τις άκρες τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα