Έξι smart συσκευές που αξίζουν την προσοχή σου σήμερα

Έξι smart συσκευές που αξίζουν την προσοχή σου σήμερα

Από smartwatch και ipad έως κινητό τηλέφωνο και laptop - Όλα τα «καλούδια», με τα οποία πρέπει να φλερτάρεις στη φετινή Black Friday

BlackFriday και smart συσκευές… πάνε μαζί. Εξάλλου, πολλοί από εμάς περιμένουμε ακριβώς αυτήν την ημέρα του χρόνου, ώστε να βρούμε σε καλύτερη τιμή το smartwatch, το tablet, το laptop ή το smartphone που έχουμε «σταμπάρει» εδώ και τόσους μήνες.

Εάν λοιπόν, ψάχνεις ένα προϊόν για να «επενδύσεις» στη φετινή BlackFriday, τότε σταμάτα αμέσως την αναζήτηση. Καθώς είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που θες στα προϊόντα της HUAWEI.

Ανάμεσα σ’ αυτά τα καινοτόμα προϊόντα, σίγουρα μπορείτε να ξεχωρίσετε το Watch
GT3
. Με όφελος από 70 ευρώ, αποτελεί μία από τις πλέον συμφέρουσες αγορές. Ιδανικό αξεσουάρ για όσους επιθυμούν ένα εντυπωσιακό και ανθεκτικό ρολόι, το οποίο διαθέτει τόσο στυλ όσο και απόδοση. Μεταξύ άλλων, έχει ολοήμερη παρακολούθηση του SpO2, ακριβή παρακολούθηση καρδιακών παλμών, αλλά και τουλάχιστον 100 λειτουργίες προπόνησης. Και το πιο σημαντικό -πέραν του γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στην προπόνησή σας, όσο και στην πρωινή σας εργασία- είναι ότι προσφέρει αυτόνομη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως δύο εβδομάδες.

Στις smart συσκευές με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις -τουλάχιστον 40 ευρώ- συγκαταλέγεται και το WatchGT2, το οποίο συνιστά από τα πλέον «έξυπνα» ρολόγια για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ τέχνης και τεχνολογίας. Προσφέρει ολοκληρωμένα δεδομένα μέτρησης υγείας και αθλητικών επιδόσεων, ενώ (όπως και το GT3 Active) έχει περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης,.ακόμη κι αν σας αρέσει το γκολφ. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι με μόλις 5 λεπτά ασύρματης φόρτισης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 10 ώρες.

Την ίδια στιγμή, στο ποσό των 80 ευρώ, ανέρχεται το όφελος που μπορείτε να εξοικονομήσετε, αποκτώντας το MatePad, το οποίο διαθέτει οθόνη 10.4 ιντσών και το οποίο συνοδεύεται από πληκτρολόγιο. Αποτέλεσμα είναι να κατέχετε κάτι, το οποίο προσομοιάζει την εμπειρία του λάπτοπ. Και μ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες. Τόσο επαγγελματικές, όσο και οικιακές ή προσωπικές. Το MateBookD16, από την πλευρά, αποτελεί το πρώτο everlaptop με οθόνη 16 ιντσών, ενώ διατίθεται με έκπτωση της τάξης των 150 ευρώ, κάτι που προκαλεί σημαντική ανακούφιση στην «τσέπη» του κάθε καταναλωτή. Παραμένοντας δε, ελαφρύ και λεπτό, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της νέας εποχής, δηλαδή την εξ αποστάσεως εργασία ή την τηλεκπαίδευση.

Την ίδια στιγμή, ο πανίσχυρος επεξεργαστής 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση και απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης – συνεργασίας ανάμεσα σε πολλαπλές συσκευές, απελευθερώνοντας τη δημιουργικότητα όσων πρόκειται να το αποκτήσουν. Φυσικά, υπάρχουν και τα HUAWEI FreeBuds 4i, τα οποία μπορείς να αποκτήσεις μόλις από την τιμή των 59 ευρώ. Κομψός σχεδιασμός, ενεργό noise cancellation και 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, είναι μερικά από τα πιο μεγάλα… ατού.

Συγχρόνως, η τεχνολογία beamforming, σε συνδυασμό με την τεχνολογία μείωσης θορύβου τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να ξεχωρίσει τη φωνή σας με μεγάλη ακρίβεια ακόμα και σ’ ένα θορυβώδες περιβάλλον. Και μην ξεχάσουμε το HUAWEI P50 Pro, ένα προηγμένο smartphone εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της ΗUAWEI. Τι μπορείτε να κάνετε μ’ αυτό; Σχεδόν τα πάντα. Και ιδίως να βγάζετε φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρειες και χρώματα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και με υψηλή ευκρίνεια σε μακρινές αποστάσεις. Μάλιστα, μπορεί να διορθώνει και να αποκαθιστά αυτόματα κάθε λεπτομέρεια σε κάθε εικόνα. Το καλύτερο δε, το κρατήσαμε για το τέλος. Διατίθεται με έκπτωση της τάξης των… 400 ευρώ!

Όλα τα smartphones της HUAWEI, σάς δίνουν πρόσβαση στα δημοφιλέστερα apps μέσω του HUAWEIAppGallery, το οποίο αποτελεί το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας και είναι από τα τρία μεγαλύτερα appmarketplaces παγκοσμίως. Επίσης, μέσα από το AppGallery, μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς διαφημίσεις για τα νέα Huaweismartphones, το Gspace, που μπορείτε να εγκαταστήσετε όσες εφαρμογές της Google επιθυμείτε, όπως το Gmail, το YouTube, το GoogleDrive κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα