Gadgets για νέους γονείς: 10 αντικείμενα που θα κάνουν τη ζωή με ένα μωρό πολύ πιο εύκολη

Gadgets για νέους γονείς: 10 αντικείμενα που θα κάνουν τη ζωή με ένα μωρό πολύ πιο εύκολη

Ο ερχομός ενός μωρού και η φροντίδα του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Tο πρώτο διάστημα με ένα νεογέννητο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Υπάρχουν, όμως, στην αγορά gadgets, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν και να κάνουν λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά σας.

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα απαραίτητα 10 gadgets για να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας χωρίς να πελαγώσετε.

Οι παρακάτω προτάσεις αφορούν και όλους εσάς που δεν είστε νέοι γονείς αλλά αναζητάτε το ιδανικό δώρο για εκείνους. Ψάχνετε κάτι χρήσιμο για τη «νέα» τους ζωή!

Ασύρματη Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Οθόνη

H Ασύρματη Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Οθόνη 3.5″ Eu Plug – Oem Sp851 είναι ένας γραμμικός ενισχυτής υψηλής απόδοσης με μετάδοση κρυπτογραφημένου ψηφιακού σήματος. 1. Ασύρματη μετάδοση ψηφιακού σήματος 2,4G, μετάβαση σε συχνότητα άνω των 250, χωρίς παρεμβολές WIFI. 2. Μετάδοση κρυπτογραφημένου ψηφιακού σήματος. 3. Η απόσταση μετάδοσης χωρίς εμπόδια φτάνει τα 200 μέτρα και το τοίχωμα διαμερισμάτων η απόσταση είναι 30 μέτρα. 4. Οθόνη LCD υψηλής ευκρίνειας 3,5 ιντσών, η οθόνη εικόνας είναι πιο καθαρή. 5. Τόσο η κάμερα όσο και η οθόνη έχουν ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία διαρκεί περισσότερο από 2 ώρες. 6. Ενσωματωμένο νανούρισμα ύπνου μωρού, μπορεί να ελεγχθεί από την κάμερα ελέγχου οθόνης. 7. Οθόνη με εμφάνιση θερμοκρασίας, εναλλαγή Κελσίου και Φαρενάιτ. 8. Οθόνη μωρού με αμφίδρομη λειτουργία ενδοεπικοινωνίας.

Κάδος Απόρριψης Παιδικής Πάνας

Ο DiaperChamp κάδος για τις πάνες λειτουργεί σαν μια κλειδαριά. Το μέρος που κινείται επιτρέπει να μπαίνει αέρας προς τα μέσα αλλά να μη βγαίνει. Μόνο όταν χρησιμοποιούμε το χερούλι μπορεί να απελευθερωθεί αέρας ή μυρωδιά, σε ελάχιστη ποσότητα αλλά αν δεν ανοίξετε τον κάδο, οι μυρωδιές θα μείνουν κλειδωμένες! Με τη χρήση του DiaperChamp έχετε πάντα το ένα χέρι σας ελεύθερο, χάρη στο πατενταρισμένο 1-hand σύστημα. Είναι ασφαλές, και το μωρό σας δεν θα κάνει απότομες κινήσεις αν είναι κάτω από την επίβλεψή σας καθ’όλη τη διάρκεια της αλλαγής της πάνας.

Υγραντήρας Αντιβακτηριακός

Ο Mi Smart Antibacterial Humidifier διαχέει κρύα ομίχλη στον αέρα, η οποία βοηθά στην εξισορρόπηση της ατμοσφαιρικής υγρασίας. Ταυτόχρονα, η πηγή φωτός UV- C που βρίσκεται ενσωματωμένη στη δεξαμενή νερού καταστρέφει τα βακτήρια, εξασφαλίζοντας ότι το νερό μέσα στο δοχείο θα παραμείνει καθαρό και απαλλαγμένο από βακτηρίδια και άλατα.

Ηλεκτρικός Αποστειρωτής Ατμού

Ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού tommee tippee® Closer to nature®: Γρήγορος, αθόρυβος και κομψός στην κουζίνα σου! Το να κρατάτε το μωρό σας ευτυχισμένο και υγιές αποτελεί εργασία πλήρους απασχόλησης. Ο ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού εξοικονομεί χρόνο και πολύτιμη ενέργεια, καθώς αποστειρώνει 5 μπιμπερό, έτοιμα για χρήση, μέσα σε μόνο 5 λεπτά.

Θερμαντήρας Μπιμπερό

Ο Ηλεκτρικός θερμαντήρας tommee tippee® Closer to nature® είναι εδώ! Ζεσταίνει ήπια, διατήρώντας τα θρεπτικά συστατικά. Όταν το μωρό σας πεινάει, θέλει το μπιμπερό του γρήγορα! Ο ηλεκτρικός θερμαντήρας θερμαίνει γρήγορα αλλά ήπια το γάλα, αποφεύγοντας τα “καυτά σημειά” που μπορεί να έχεις με το ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμάτων, διατηρώντας τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του μητρικού γάλατος ή της φόρμουλας.

Μαξιλάρα Θηλασμού

Το μαξιλάρι θηλασμού Multi 3in1 της Just Baby είναι η ιδανική λύση για να βοηθάει τη μαμά αλλά και το μωρό για ένα θηλασμό ήρεμο και σωστό. Αγκαλιάζει το σώμα της μαμάς, ώστε το νεογέννητο να είναι στη σωστή θέση, καθ’ όλη τη διάρκεια του θηλασμού, ελαττώνοντας έτσι την μυϊκή ένταση των μπράτσων, των ώμων και του αυχένα της μαμάς. Βοηθά πραγματικά τη μαμά και το μωρό εξασφαλίζοντας ότι το μωρό θα παραμείνει στη σωστή θέση καθ’ όλη τη διάρκεια του θηλασμού, θηλάζοντας σωστά και ευχάριστα. Είναι πάντα στο σωστό ύψος και επιπλέον, μειώνει το βάρος από στα μπράτσα, τους ώμους και τον αυχένα της μαμάς, εξασφαλίζοντας ότι και εκείνη κάθεται σωστά. Έχει μοναδικό σχήμα που αγκαλιάζει το σώμα της μαμάς και προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο. Η εσωτερική επένδυση του μαξιλαριού είναι από ειδικό υλικό που δεν χάνει το σχήμα και τον όγκο του με τη χρήση, εξασφαλίζοντας μαλακή, σταθερή και ασφαλή υποστήριξη για το μωρό. To κάλυμμα που αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο.

Ψηφιακό Θερμόμετρο Αυτιού

Ψηφιακό Θερμόμετρο Αυτιού Braun ThermoScan – η ειδοποιός διαφορά στα θερμόμετρα από τους γιατρούς. Αποδεδειγμένη ακρίβεια. Ειδικά χαρακτηριστικά: Επιλογή ηλικιακής κατηγορίας 0-3μ, 3-36μ, 36-και άνω, Φωτεινή οθόνη για εύκολη ανάγνωση και τη νύχτα, BPA & Latex free, ExacTemp με μοναδικό σύστημα πληροφόρησης που επιβεβαιώνει για τη σωστή θέση του θερμόμετρου, Χρωματική τεχνολογία LCD

Ψηφιακή Ζυγαριά Βρεφών

Η βρεφική ζυγαριά Romed BS-003 είναι μια ψηφιακή ζυγαριά υψηλής ακρίβειας, ιδανική για να ζυγίζετε το νεογέννητο μωράκι σας. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε την υγεία του παιδιού σας, κάθε στιγμή!

Κούνια Ρηλάξ

Relax της εταιρείας Bebe Stars, ένα φορητό κάθισμα με 5 ταχύτητες, στο οποίο θα χαλαρώνει, θα ξεκουράζεται αλλά και ταυτόχρονα θα διασκεδάζει το μωρό. Διαθέτει μουσική,16 μελωδίες και 5 ήχοι φύσης , που προσφέρουν ηρεμία στο μωρό. Κατάλληλο για βρέφη έως 9 kg.

Ατμομάγειρας και Μπλέντερ

Με τον ατμομάγειρα & Μπλέντερ Φαγητού της Philips Avent, είναι ιδανική για εύκολη προετοιμασία βρεφικών θρεπτικών γευμάτων, προσφέροντας ατμό και ανακάτεμα στην ίδια κανάτα. Η συσκευή διαθέτει τεχνολογία ατμού επιτρέπει την κυκλοφορία του ατμού από τη βάση προς το επάνω μέρος της συσκευής, ώστε να μαγειρεύονται ομοιόμορφα όλα τα υλικά, χωρίς να βράζουν. Τα θρεπτικά στοιχεία, η υφή και τα υγρά του φαγητού διατηρούνται για την ανάμειξη. Περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για να παρασκευάσετε θρεπτική βρεφική τροφή σε μία μόνο κανάτα. Μόλις μαγειρέψετε τα υλικά σας στον ατμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανασηκώσετε την κανάτα, να την αναποδογυρίσετε και να την ασφαλίσετε στη θέση της, ώστε να μπορείτε να αναμίξετε την τροφή στην πυκνότητα που θέλετε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα