H μόνη σειρά φυσικών αντηλιακών που σε προστατεύει αμέσως μετά την εφαρμογή

H μόνη σειρά φυσικών αντηλιακών που σε προστατεύει αμέσως μετά την εφαρμογή

Η Pharmasept φέρνει την καινοτομία στην αντηλιακή προστασία με τη σειρά Heliodor

Ο λαμπερός ήλιος μας συντροφεύει καθημερινά και ειδικά το καλοκαίρι φωτίζει τις ημέρες και τη διάθεσή μας. Πώς όμως θα κρατήσουμε μόνο τα καλά που έχει να μας προσφέρει, προστατεύοντας την υγεία της επιδερμίδα μας από τις αρνητικές επιπτώσεις της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας; Η απάντηση έρχεται από την καινοτόμα σειρά φυσικών αντηλιακών Heliodor της Pharmasept, η οποία μας προσφέρει το πιο πολύτιμο “ηλιόδωρο”!

Αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος με ένα μόνο 100% φίλτρο!

H Pharmasept φέρνει την καινοτομία στην αντηλιακή προστασία με την ολοκληρωμένη σειρά φυσικών αντηλιακών Heliodor. Με ένα μόνο 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, Zano®20, αναγνωρισμένο για την ασφάλειά του, που δεν προκαλεί φωτοαλλεργίες και φωτοτοξικότητα. Λειτουργεί σαν καθρέφτης αντανακλώντας τις βλαβερές ακτινοβολίες και προσφέροντας προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB, IR και Blue Light), ενώ παράλληλα σε προστατεύει αμέσως μετά την εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται χρόνος αναμονής πριν την έκθεση στον ήλιο.

Σε αντίθεση με τα αντηλιακά με χημικά φίλτρα, που χρειάζονται τουλάχιστον 30 λεπτά για να ενεργοποιηθούν, τα αντηλιακά Heliodor λειτουργούν αμέσως ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τον ήλιο ξέγνοιαστα. Ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σημαντικό και για όσους έχουν ανυπόμονα παιδάκια που δεν αντέχουν να κάτσουν ήσυχα κάτω από την ομπρέλα, όταν η θάλασσα απέχει μόλις λίγα βήματα!

Ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή χωρίς λευκά ίχνη

Σε περίπτωση που σε προβληματίζει πώς θα είναι η υφή ενός φυσικού φίλτρου, να σου πούμε ότι η μοναδικότητα του Heliodor διακρίνεται και στην υφή, καθώς η Pharmasept έχει φροντίσει και για αυτό! Όλα τα αντηλιακά της σειράς Heliodor, με Κατοχυρωμένη Πατέντα Ευρεσιτεχνίας για τη σύνθεσή τους σε συνδυασμό με τον υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50, έχουν ευχάριστες υφές για εύκολη εφαρμογή, απορροφώνται άμεσα χωρίς να αφήνουν λευκά ίχνη στο δέρμα και είναι ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα.


Υψηλή προστασία με φυσικό φίλτρο τώρα και σε spray!

Νέα προσθήκη στη σειρά φυσικών αντηλιακών της Pharmasept, είναι τα αντηλιακά σε μορφή spray, το Heliodor Face & Body Sun Spray SPF 50 για τους ενήλικες και το Heliodor Kids Face & Body Sun Spray SPF 50, γεγονός που αποτελεί μία επιπλέον καινοτομία του brand! Απλώνονται ακόμα πιο εύκολα και αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, καθώς η σύνθεσή τους είναι άνυδρη, από 100% έλαια, για καλύτερη απορρόφηση των ευεργετικών συστατικών στην επιδερμίδα. Δεν περιέχουν οινόπνευμα και δεν ενέχουν κανένα απολύτως κίνδυνο σε περίπτωση εισπνοής τους κατά την εφαρμογή.

Για τους ενήλικες, το αντηλιακό Heliodor Face & Body Sun Spray SPF 50 προσφέρει άμεση προστασία, αντιοξειδωτική, αντιγηραντική δράση και βαθιά ενυδάτωση, ενώ για τα παιδιά το αντηλιακό Heliodor Kids Sun Spray SPF 50 προσφέρει άμεση προστασία, για να χαίρονται το παιχνίδι τους χωρίς αναμονή, χαρίζει ενυδατική και καταπραϋντική δράση στην ευαίσθητη επιδερμίδα τους.

Επίσης, στη σειρά Heliodor θα βρεις και το Heliodor After Sun lotion, για την αποκατάσταση της επιδερμίδας σου μετά από την έκθεση στον ήλιο. Με 100% φυσικό χυμό αγγουριού που ενυδατώνει εντατικά και δροσίζει, καταπραΰνει και ενισχύει την αποκατάσταση της βλάβης των κυττάρων της επιδερμίδας έπειτα από την παρατεταμένη έκθεση στην UV ακτινοβολία.

Προστατευόμαστε από τον ήλιο, προστατεύοντας τον πλανήτη

Μια ακόμα σημαντική πτυχή της σειράς Heliodor είναι οι βιοδιασπώμενες συνθέσεις της. Η Pharmasept έχει δεσμευτεί στη μείωση του ρύπου των ωκεανών και προσφέρει προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Οι eco friendly συσκευασίες που έχουν οι αντηλιακές κρέμες Heliodor έχουν βιολογική προέλευση από ζαχαροκάλαμο και οι συσκευασίες των spray είναι από 20% ανακυκλωμένο πολυαιθυλένιο. Επιλέγοντας τα προϊόντα της σειράς Heliodor, συμβάλλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφορία του πλανήτη μας. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα προϊόντα Heliodor είναι vegan.

Σε μία χώρα λοιπόν, με ατέλειωτα καλοκαίρια και ηλιόλουστες μέρες που διαρκούν σχεδόν όλο τον χρόνο, απόλαυσε τον ήλιο και κράτα μόνο τα καλά που μας προσφέρει. Φρόντισε λοιπόν την επιδερμίδα σου στον ήλιο… όλο το χρόνο! Οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου βρίσκουν τρόπο να διαπερνούν. Η ασπίδα μας; Η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακής προστασίας!

Μάθε περισσότερα για τη φυσική αντηλιακή σειρά Heliodor της Pharmasept, εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα