Η Green Cola μάς εγγυάται ένα απολαυστικό καλοκαίρι

Η Green Cola μάς εγγυάται ένα απολαυστικό καλοκαίρι

Η πρώτη ελληνική cola έρχεται να μας δώσει ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε - Αληθινή και εκρηκτική γεύση, πιο φυσικά συστατικά και μηδενική θερμιδική επιβάρυνση.

Το καλοκαίρι έφθασε, ο καύσωνας είναι εδώ κι αυτό που χρειαζόμαστε ένα μια παραλία και μια… Green Cola! Το ελληνικό αναψυκτικό, το οποίο μας ταξιδεύει στον κόσμο της απόλαυσης, μας ξεδιψάει και μας γεμίζει τις μπαταρίες, δίνοντας μας ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε.

Η Green Cola έχει παρουσία τουλάχιστον 10 ετών και αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία, η οποία δημιουργεί ένα προϊόν τύπου cola. Όμως, αυτή η cola δεν μοιάζει με καμία άλλη σε τίποτα. Και οι λόγοι είναι πολλοί.

Έχει υπέροχη γεύση, είναι χωρίς ζάχαρη, δεν περιλαμβάνει περιττές θερμίδες, δεν έχει συντηρητικά και περιέχει φυσική καφεΐνη, η οποία παράγεται από πράσινους κόκκους καφέ.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν εμπεριέχει ασπαρτάμη, η οποία -σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας- αποτελεί πιθανή «καρκινογόνα ουσία» για τον άνθρωπο, εφόσον η ημερήσια κατανάλωσή της υπερβαίνει τη συνιστώμενη δόση.

Στην Green Cola η περιεκτικότητα σε ασπαρτάμη είναι μηδενική! Άρα και με τη… βούλα, δεν θα πρέπει να φοβόμαστε τίποτα, απολαμβάνοντας κάθε γουλιά από την απολαυστική cola μας.

Έτσι, είτε βρισκόμαστε στην παραλία και απολαμβάνουμε το μπάνιο μας, είτε είμαστε στο θερινό σινεμά και παρακολουθούμε μια ρετρό γαλλική ταινία, είτε είμαστε έξω με τους φίλους μας και περνάμε καλά, είτε ρεμβάζουμε κοιτώντας το ολόγιομο καλοκαιρινό φεγγάρι, είτε απλώς κάνουμε island hopping, η Green Cola είναι εκεί μαζί μας και μας δίνει τα… πάντα:

Αληθινή και εκρηκτική γεύση, πιο φυσικά συστατικά και μηδενική θερμιδική επιβάρυνση. Ό,τι ακριβώς θέλουμε από ένα… σούπερ κουλ αναψυκτικό.

Τώρα, η αγαπημένη μας Green Cola είναι πλήρως ανανεωμένη, με έξτρα ανθρακικό, το οποίο δημιουργεί ένα απολαυστικό, δροσιστικό και εκρηκτικό μίγμα. Ένα μίγμα, το οποίο μας εγγυάται ένα αξέχαστο φετινό καλοκαίρι.

Αρκεί φυσικά, να έχουμε μαζί μας την… Green Cola!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα