Η METRO στηρίζει τους εργαζομένους της που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα

Η METRO στηρίζει τους εργαζομένους της που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα
Photo by JJ Shev on Unsplash

Το 2022 ανακύκλωσε 159 κιλά αποτσίγαρων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, η METRO θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια των εργαζομένων της που επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Διακοπής Καπνίσματος με τη μέθοδο Allen Carr’s Easyway. Οι πρώτοι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν το σεμινάριο, με σύμμαχο και υποστηρικτή την εταιρεία τους σε αυτό το σημαντικό βήμα, για μία ζωή χωρίς τσιγάρο.

Επιπλέον, η METRO υλοποιεί ένα οργανωμένο πλάνο κυκλικής οικονομίας με την ανακύκλωση αποτσίγαρων στα κεντρικά της γραφεία. Μέσα από αυτό, και μόνο για το 2022 η εταιρεία κατάφερε να ανακυκλώσει 159 κιλά αποτσίγαρων σε συνεργασία με τη Cigarette Cycle, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Σχετικά με τη METRO AEBE:

H METRO AEBE είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, καινοτομεί εισάγοντας πρωτοπόρες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Διαθέτει τρεις αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, και τα καταστήματα λιανικής My market και My market Local, με συνολικά 286 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα