Ηλεκτρική κουβέρτα: 5 φθηνές προτάσεις για να βρείτε την ιδανική για εσάς

Ηλεκτρική κουβέρτα: 5 φθηνές προτάσεις για να βρείτε την ιδανική για εσάς

Πλησιάζει η περίοδος που θα ξεκινήσουν τα κρύα και η υγρασία. Για να μην σας «πιάσουν», λοιπόν, απροετοίμαστους βρήκαμε πέντε ιδανικές ηλεκτρικές κουβέρτες ή υποστρώματα που θα σας κρατήσουν ζεστούς όλο τον χειμώνα.

Η θερμοκρασια σιγά σιγά πέφτει οπότε η ηλεκτρική κουβέρτα ή το υπόστρωμα θα προθερμάνουν το κρεβάτι και θα το κρατήσουν ζεστό κατά τη διάρκεια όλου του ύπνου. Η θερμότητα βοηθάει αρκετά στον ύπνο, αφού μειώνει σχεδόν στο εκατό τοις εκατό την υγρασία του στρώματος. Δημιουργώντας αυτή την υψηλή θερμοκρασία στο κρεβάτι σου θα εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα από το άναμμα των καλοριφέρ.

Πολλοί είναι εκείνοι που συνηθίζουν πλέον να ανάβουν το ηλεκτρικό υπόστρωμα ή την ηλεκτρική κουβέρτα δέκα λεπτά πριν πέσουν για ύπνο, «κλείνοντας» τη θέρμανση για το υπόλοιπο της νύχτας.

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τόσο ηλεκτρικές κουβέρτες τις οποίες θα μπορείς να έχεις στον καναπέ σου για ατελείωτους αλλά και ζεστούς μαραθωνίους ταινιών όσο και υποστρώματα για το κρεβάτι.

Διπλή ηλεκτρική κουβέρτα

Ηλεκτρική κουβέρτα νέας τεχνολογίας με αυτόματο έλεγχο υπερθέρμανσης για προστασία. Διαθέτει χειριστήριο 3 διαβασμίσεων για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας. 100% οικολογικό βαμβάκι.

Ηλεκτρικό υπόστρωμα από coral fleece

Άνετο και μαλακό ηλεκτρικό υπόστρωμα από υλικό coral fleece. Διαθέτει 5 διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας, 2 αποσπώμενα ψηφιακά χειριστήρια λειτουργίας με LED ενδείξεις, καθώς και χρονοδιακόπτη λειτουργίας.

Διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμα

Ηλεκτρικό υπόστρωμα διπλό πλενόμενο με τρεις ρυθμίσεις και γρήγορη επίτευξη θερμοκρασίας. Διαθέτει αποσπώμενα χειριστήρια και ελαστικούς ιμάντες για καλύτερη εφαρμογή.

Διπλή ηλεκτροθερμική κουβέρτα

Ηλεκτροθερμική κουβέρτα διπλή σε λευκό χρώμα. Κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα που την καθιστά εξαιρετικά ανθεκτική. Διαθέτει 2 χειριστήρια και είναι εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Ηλεκτρική βελούδινη κουβέρτα

Ηλεκτρική κουβέρτα πλενόμενη με μεταξένιο βελούδινο ύφασμα εξοπλισμένη με μηχανισμό ασφαλείας για προηγμένο ηλεκτρονικό έλεγχο, 3 ρυθμίσεις για αυτόματη απενεργοποίηση και αποσπώμενο χειριστήριο με επιλογή 6 θερμοκρασιών.

Πατήστε το κουμπί και έτοιμοι για ζέστη και χουχούλιασμα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα