Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο: Τα τέλεια παπούτσια για να ξεχωρίσετε

Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο: Τα τέλεια παπούτσια για να ξεχωρίσετε

Η άφιξη του καλοκαιριού προαναγγέλει και την εποχή των γάμων!

Το να επιλέξετε την τέλεια εμφάνιση για έναν καλοκαιρινό γάμο είναι πάντα μία συναρπαστική εμπειρία. Συνήθως ένα αέρινο φόρεμα αποτελεί την κατάλληλη ενδυμασία. Η εύρεση του ιδανικού παπουτσιού όμως μπορεί να αποτελέσει μεγαλύτερη πρόκληση! Από τη μία θέλετε να δείχνετε κομψή, εντυπωσιακή και ψηλή και από την άλλη θέλετε να μπορείτε να κινηθείτε και να χορέψετε άνετα. Αν είστε καλεσμένη σε γάμο, ο παρακάτω οδηγός θα σας καθοδηγήσει ώστε να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να περάσετε υπέροχα, άνετα και με αυτοπεποίθηση.

Επιλέξτε τολμηρά χρώματα και σχέδια

Όποιο είδος παπουτσιού κι αν θέλετε να φορέσετε, ένας καλοκαιρινός γάμος αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να φανείτε τολμηρή με την εμφάνιση σας. Μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε με διάφορα χρώματα, στυλ και διακοσμητικά στοιχεία και να ξεχωρίσετε.

Αγκαλιάστε τα ζωντανά χρώματα και επιλέξτε πέδιλα σε φωτεινές αποχρώσεις όπως φούξια, τιρκουάζ ή κίτρινο για να προσθέσετε μία ποπ πινελιά στο ντύσιμο σας. Αυτές οι έντονες αποχρώσεις θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να κινείστε με αέρα και αυτοπεποίθηση. Συνδυάστε τα με εάν απλό φόρεμα, ακόμα και σε ουδέτερη απόχρωση και αφήστε τα παπούτσια σας να κλέψουν την παράσταση.

Τα φλοράλ σχέδια επίσης αποτελούν μία επιτυχημένη συνταγή για του καλοκαιρινούς και τους ανοιξιάτικους γάμους και ταιριάζουν τέλεια με την ατμόσφαιρα και την ουσία της βραδιάς.

Ιδιαίτερα μοντέρνα είναι και τα μεταλλικά στοιχεία στα παπούτσια καθώς και τα διάφανα στοιχεία. Αυτά τα φουτουριστικά στυλ θα τραβήξουν σίγουρα την προσοχή όλων και θα προσθέσουν μια πινελιά λάμψης στο ντύσιμό σας.

Συνδυάστε την κομψότητα με την άνεση

Ένας καλοκαιρινός γάμος αποτελεί την ιδανική αφορμή για να φορέσετε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα πέδιλα! Αν όμως η άνεση αποτελεί για εσάς βασικό παράγοντα, υπάρχουν εξίσου κομψές επιλογές! Ένας γάμος μπορεί να διαρκέσει πολλές ώρες και είναι σημαντικό να είστε άνετη καθ’ όλη τη διάρκεια. Επιλέξτε παπούτσια που θα προσφέρουν στήριξη και άνεση στα πόδια σας, ώστε να μπορείτε να χορεύετε και να διασκεδάζετε χωρίς προβλήματα.

Τα γυναικεία πέδιλα είναι μία πολύ κομψή επιλογή και μπορεί να απογειώσει κάθε εμφάνιση σε καλοκαιρινό γάμο. Αν τα πέδιλα είναι η αγαπημένη σας επιλογή για γάμο, επιλέξτε πέδιλα με φιάπα, πέδιλα με χαμηλό ή με χοντρό τακούνι. Καλό είναι επίσης να επιλέξτε παπούτσια με αντιολισθητική σόλα.

Μία πολύ αξιόπιστη επιλογή και άνετη για τα πόδια σας αποτελούν οι πλατφόρμες. Επιλέξτε πλατφόρμες σε ιδιαίτερα σχέδια ή διακοσμημένες με στρας, χάντρες, πούλιες ή κέντημα. Μία εξαιρετική και άκρως καλοκαιρινή επιλογή αποτελούν επίσης οι πλατφόρμες με σχοινί. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με ένα φλοράλ φόρεμα ή και με ένα πιο κλασικό φόρεμα.

Τέλος, μία ιδιαίτερα άνετη και κομψή λύση αποτελούν τα mules ή τα slingbacks με χοντρό τακούνι. Το χοντρό τακούνι προσθέτει επιπλέον σταθερότητα στο πόδι και τα παπούτσια παραμένουν άνετα χωρίς να χάνουν την κομψότητα τους.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε το εξής κόλπο: Φορέστε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα για αρχή και έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι σανδάλια, πλατφόρμες ή ακόμα και ένα ζευγάρι statement sneakers. Έτσι θα κάνετε μία εντυπωσιακή εμφάνιση και όταν έρθει η ώρα του χορού, θα μπορέσετε να αλλάξετε και τα πόδια σας θα σας ευγνωμονούν.

Τι παπούτσια να φορέσετε αν είστε καλεσμένη σε γάμο στην παραλία

Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά της μόδας ο γάμος στην παραλία, που συνοδεύεται από ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, το άκουσμα των κυμάτων και ένα αλμυρό αεράκι. Τι φοράμε όμως αν πρέπει να περπατήσουμε στην παραλία; Σίγουρα θα πρέπει να αποκλείσετε γόβες, λεπτά ή ψηλά τακούνια και σίγουρα τα kitten heels. Γενικότερα αποφύγετε όλα τα ασταθή παπούτσια που θα κάνουν τις φτέρνες σας να βυθίζονται στην άμμο και θα σας αναγκάσουν να μείνετε ξυπόλυτοι!

Για έναν καλοκαιρινό γάμο στην παραλία επιλέξτε για την εμφάνιση σας ένα ζευγάρι κομψά φλατ σανδάλια με στρας. Τα σανδάλια με διακοσμητικά στοιχεία είναι ένα πολύ δημοφιλές στυλ για τα καλοκαιρινούς γάμους. Οι λεπτομέρειες και τα διακοσμητικά στοιχεία στα σανδάλια προσθέτουν μια δόση θηλυκότητας και μοντέρνου στυλ στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να επιλέξετε σανδάλια με πέρλες, κρυσταλλάκια ή λουλούδια για έναν πιο ρομαντικό και κομψό συνδυασμό. Τα σανδάλια με διακοσμητικά στοιχεία θα προσθέσουν λάμψη και κομψότητα στην εμφάνισή σας και θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε.

Ακόμη μπορείτε να βρείτε πολύ κομψές εσπαντρίγιες, μπαλαρίνες ή και mules με έντονα και εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία.

Αν πάλι θέλετε οπωσδήποτε να έχει λίγο περισσότερο τακούνι το παπούτσι σας, τότε επιλέξτε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι πλατφόρμες με δερμάτινα ή άλλα έντονα στοιχεία.

UNSPLASH

Είναι σωστό οι καλεσμένοι να φορούν λευκά παπούτσια σε έναν γάμο;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το λευκό είναι το χρώμα της νύφης. Με τα παπούτσια όμως δεν ισχύει ο ίδιος κανόνας. Σίγουρα τα παπούτσια σας δεν θα πρέπει να μοιάζουν με νυφικά, δηλαδή να έχουν έντονους φιόγκους ή στρας. Ούτε θα είναι όμορφο να τα συνδυάσετε με λευκό σύνολο. Κατά τα άλλα τα λευκά παπούτσια αποτελούν μία μοντέρνα επιλογή για καλεσμένη σε γάμο που προσθέτει μια πινελιά κομψότητας σε κάθε ντύσιμο και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Συνδυάζεται με κάθε φόρεμα και ιδιαίτερα με τα φλοράλ και τα έντονα χρώματα.

Επιπλέον συμβουλές:

Αν θέλετε να φορέσετε χαμηλοτάκουνα ή απλά παπούτσια, συνδυάστε τα με όμορφα διακοσμητικά στοιχεία. Τα διακοσμητικά στοιχεία θα προσθέσουν μια πινελιά αίγλης στα χαμηλοτάκουνα παπούτσια σας ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να χορεύετε όλη τη νύχτα χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Λάβετε υπόψιν το μέρος στο οποίο γίνεται ο γάμος καθώς και το dress code. Αν πρόκειται για γάμο σε νησί μπορείτε να φορέσετε τις χαριτωμένες πλατφόρμες σας ή τις διακοσμημένες εσπαντρίγιες σας. Για μια πιο επίσημη εκδήλωση όμως, επιλέξτε πιο επίσημα παπούτσια, όπως πέδιλα.

Ως καλεσμένη σε έναν καλοκαιρινό γάμο, έχετε την τέλεια ευκαιρία να αναδείξετε το στυλ σας και να ξεχωρίσετε από το πλήθος ή ακόμα και να φορέσετε κάτι πιο εκκεντρικό.

Στην ιστοσελίδα του tsakalian.gr θα βρείτε μία τεράστια γκάμα από κομψά γυναικεία παπούτσια για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στο γούστο σας. Επιλέξτε τα παπούτσια που σας αρέσουν και σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα και ετοιμαστείτε να λάμψετε στο γάμο της χρονιάς!

TSAKALIAN, Κολοκοτρώνη 52 Πειραιάς, 210 4129878

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα