Κέρκυρα: Δείτε τις Βίλες που Επιλέγουν οι Επώνυμοι για Διακριτικές Και Πολυτελείς Διακοπές

Διαβάζεται σε 13'
Κέρκυρα: Δείτε τις Βίλες που Επιλέγουν οι Επώνυμοι για Διακριτικές Και Πολυτελείς Διακοπές

Το νησί των Φαιάκων, η πανέμορφη Κέρκυρα, είναι ένας ανερχόμενα δημοφιλής προορισμός τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους επισκέπτες, που επιλέγουν το κόσμημα του Ιονίου κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο.

Το νησί των Φαιάκων, η πανέμορφη Κέρκυρα, είναι ένας ανερχόμενα δημοφιλής προορισμός τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους επισκέπτες, που επιλέγουν το κόσμημα του Ιονίου κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο.

Δε μας κάνει εντύπωση. Τί να μην αγαπήσεις από την Κέρκυρα; Το καταπράσινο τοπίο; Τα κρυστάλλινα νερά; Την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή; Τα φαντασμαγορικά αξιοθέατα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε πάμπολλες ελληνικές ταινίες;

Φυσικό και επόμενο, οι επώνυμοι να στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο νησί της Κέρκυρας για τις διακοπές του, αναζητώντας ένα πολυτελές ησυχαστήριο που συνδυάζει τη μαγεία της φύσης με το lux lifestyle, σε τέλεια ισορροπημένες αναλογίες.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά, παρατηρούμε υπέροχες βίλες στην Κέρκυρα με λάμψη και παροχές που θυμίζουν παλάτι. Πέντε από τις πιο αφοπλιστικά όμορφες και πολυτελείς κατοικίες προς ενοικίαση έρχονται από την Kinglike Concierge, μια κορυφαία luxury villa rental agency που σκοπό έχει να παρέχει ολοκληρωμένες VIP εμπειρίες στους πελάτες της, ανάμεσα στους οποίους και εκατοντάδες επωνύμων, Ελλήνων και ξένων.

Villa Seagull

Περιοχή: Αγία Πελαγία Χλωμού

Μπορεί να φιλοξενήσει: Έως 16 άτομα

Ξεχωριστές παροχές: Προβλήτα για σκάφος, γήπεδο τένις, ιδιωτικό εκκλησάκι, τραμπολίνο, κήπος, υπηρεσίες συντήρησης πισίνας, μπουφές πρωινού

Η Villa Seagull είναι, πραγματικά, ο ορισμός του παραθαλάσσιου εξοχικού σπιτιού. Με το που ανοίγετε την πόρτα, κυριολεκτικά μπορείτε να κολυμπάτε στα πεντακάθαρα νερά μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, έχετε ανεμπόδιστη θέα του απέραντου πελάγους, που από μόνη της είναι η τέλεια “ψυχοθεραπεία” για όσους αναζητούν μια δραπέτευση από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινής ζωής.

Κατάλευκοι τοίχοι έρχονται σε μια εξαίσια και αρμονική αντίθεση με τα σιελ παντζούρια, ενώ πλακόστρωτα μονοπάτια και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι φιλοξενούν επιλογές ξεκούρασης και διασκέδασης, όπως 2 υπαίθριες τραπεζαρίες, γήπεδο τένις, τραπέζι πινγκ-πονγκ, ιδιωτικό ελαιώνα, τραμπολίνο και παιχνίδια θαλάσσης, μεταξύ άλλων.

Σε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις, κλασικό στοιχείο της Κερκυραϊκής αρχιτεκτονικής, διακοσμημένο με εντυπωσιακές εξωτερικές καμάρες, το ιδιωτικό εκκλησάκι προσφέρεται για κλειστού-τύπου γάμους με έντονο το ρομαντικό στοιχείο. Εσωτερικά, σας υποδέχονται ραμποτέ ταβάνια, ξύλινα πατώματα, ενιαίοι χώροι, απλές γραμμές και λεπτομέρειες που ενισχύουν το παραδοσιακό ελληνικό στοιχείο.

Συνολικά, 4 ανεξάρτητες κατοικίες αποτελούν το συγκρότημα της Villa Seagull, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και προσωπικό χώρο.

Villa Morana

Περιοχή: Πεντάτι

Μπορεί να φιλοξενήσει: Έως 10 άτομα

Ξεχωριστές παροχές: Pet-friendly, θερμαινόμενη πισίνα, ιδιωτικό πάρκινγκ, ψύκτης κρασιού, BBQ, ελαιώνας, κήπος, θέρμανση, υπηρεσίες συντήρησης πισίνας, υπηρεσίες housekeeping 2 φορές/εβδομάδα

Μια υπερ-μοντέρνα κατασκευή χωμένη στην καρδιά ενός κατάφυτου λόφου στην γραφικότατη περιοχή κοντά στο χωριό Πεντάτι και το διάσημο Ορθολύθι βράχο. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον που την αγκαλιάζει, η Villa Morana θα σας μαγέψει με την εκλεπτυσμένη της αισθητική, τα πέτρινα σκαλοπάτια, το μινιμαλίστικο στυλ που προσδίδει αίγλη από άκρη σε άκρη σε αυτή την υπέροχη κατοικία, καθώς και τη μοναδική αίσθηση ζεν, όντας κάτω από τη σκιά πανύψηλων δέντρων και ενός σαγηνευτικού κήπου που προσκαλεί σε ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας.

Εκτός από την κύρια κατοικία, υπάρχουν επίσης δυο deluxe ξενώνες με ξεχωριστές εισόδους, ο ένας κάτω από το επίπεδο της πισίνας (με θέα το εσωτερικό της πισίνας, με γυάλινο τοίχο μονής κατεύθυνσης και πρόσβαση στην υπερυψωμένη βεράντα) και ο δεύτερος λίγα μέτρα μακρύτερα, για μέγιστη ιδιωτικότητα.

Ο εξωτερικός χώρος, κοσμείται από μια infinity πισίνα, ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες και υπαίθριους χώρους για φαγητό και χαρούμενες συζητήσεις. Εσωτερικά, σας περιμένει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα δίπλα σε μια trendy τραπεζαρία και τεράστιες μπαλκονόπορτες που επιτρέπουν τόσο την ανεμπόδιστη θέα όσο και την άμεση πρόσβαση στον κήπο και τον ελαιώνα που περιβάλλει τη βίλα.

Επιπροσθέτως, θα απολαύσετε μοναδικές παροχές, όπως χρηματοκιβώτιο, αντικουνουπικές σίτες και επιλογές θέρμανσης, για διακοπές όλο το χρόνο, παρέα με το αγαπημένο σας κατοικίδιο!

Villa Abalon

Περιοχή: Αλυκές Λευκίμμης

Μπορεί να φιλοξενήσει: Έως 12 άτομα

Ξεχωριστές παροχές: Παραθαλάσσια τοποθεσία, δυο πισίνες, ιδιωτικό πάρκινγκ, PlayStation, υπηρεσίες συντήρησης πισίνας, δορυφορική τηλεόραση, αντικουνουπικές σίτες, εφεδρική γεννήτρια, ψύκτης κρασιού, pre-stocking, αλλαγή σεντονιών/πετσετών 2 φορές/εβδομάδα.

Μόλις 3 χιλιόμετρα από την πανέμορφη παραλία των Αλυκών, με τα πεντακάθαρα, ρηχά νερά, το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον, το καφέ-μπαρ, τις παραδοσιακές ταβέρνες και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, η Villa Abalon αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν διακοπές που συνδυάζουν ήρεμες αποδράσεις σε τοποθεσίες με απαράμιλλη ομορφιά, έντονη νυχτερινή ζωή σε απόσταση αναπνοής, ρομαντικές νυχτερινές βόλτες και ένα “σπα” των αισθήσεων με γεύσεις, θέες και ακούσματα που κόβουν την ανάσα!

Συνολικά, 350 τετραγωνικά μέτρα φιλοξενούν 5 stylish υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο και είτε απευθείας πρόσβαση σε μια τεράστια βεράντα, είτε μαγευτική θέα από μεγάλα παράθυρα. Στο πρώτο επίπεδο, θα βρείτε μια υπερπλήρης κουζίνα με δύο ψυγεία, χώρους με όμορφα ραμποτέ ταβάνια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, 5 lux υπνοδωμάτια και μια τραπεζαρία σε χαριτωμένο παραδοσιακό στυλ. Ο επάνω όροφος καταλαμβάνεται από ένα και μοναδικό υπνοδωμάτιο, για όσους επιθυμούν έξτρα privacy.

Ίσως το καλύτερο και πιο δελεαστικό στοιχείο της Villa Αbalon είναι η τοποθεσία της. Ξυπνάτε, ανοίγετε την εξώπορτα και σε λίγα δευτερόλεπτα βουτάτε τα πόδια σας στην ζεστή άμμο της παραλίας που απλώνεται ακριβώς μπροστά από την έπαυλη.

Εκεί, θα βρείτε την ιδιωτική σας καμπάνα, ενώ μπορείτε κάλλιστα να απολαύσετε και τα τιρκουάζ νερά της ιδιωτικής σας πισίνας (η οποία “’έρχεται” με συνοδεία μιας μικρότερης πισίνας για τους λιλιπούτειους της παρέας).

Villa Atlantas

Περιοχή: Δανίλια

Μπορεί να φιλοξενήσει: Έως 14 άτομα

Ξεχωριστές παροχές: Ιδιωτικό γυμναστήριο, σύστημα CCTV, εσωτερική πισίνα, τζακούζι, πισίνα με jet-stream, σάουνα, προτζέκτορας, ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας, τραπέζι πινγκ-πονγκ, τζάκι, στεγνωτήριο.

Ένα μεγαθήριο 1000 τετραγωνικών μέτρων σε μοντέρνο σχεδιασμό υποδέχεται τους καλεσμένους του, στην περιοχή των Δανιλιών, ενός παραδοσιακού χωριού στην Κέρκυρα με αξιολάτρευτη αρχιτεκτονική.

Στην αγκαλιά ενός καταπράσινου τοπίου, η Villa Atlantas μοιάζει, πραγματικά, σαν να κρατάει τον κόσμο στους ώμους της, έτοιμη να τον προσφέρει υπέρλαμπρο και χλιδάτο στους 14 φιλοξενούμενούς της. Η απόλυτη επιλογή για τη φιλοξενία σημαντικών γεγονότων, από ρομαντικούς γάμους μέχρι επιχειρηματικά event, με άπλετο χώρο εξωτερικά, χωρισμένο σε διαφορετικά επίπεδα για μεγαλύτερη αισθητική τέρψη.

Laminate πατώματα, γρανίτης, μάρμαρο, ξύλο, μοντέρνα ραμποτέ ταβάνια, κυριαρχία του κατάλευκου με πινελιές από γήινους τόνους και την εντυπωσιακή αντίθεση του μαύρου σε προσεκτικά σχεδιασμένα σημεία αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της έπαυλης.

Εσωτερική πισίνα με σάουνα και ιδιωτικό γυμναστήριο, ακόμα και σαλόνια εξοπλισμένα με προτζέκτορα και τραπέζι πινγκ-πονγκ, όλα είναι στη θέση τους για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Μια ωδή στην σικάτη πολυτέλεια που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη, όταν πρόκειται για VIP διακοπές στο εμβληματικό ελληνικό νησί. Όλα αυτά, μόλις 3 χιλιόμετρα από την απάνεμη παραλία Γουβιά με την ποικιλία εστιατορίων και εγκαταστάσεων θαλάσσιων σπορ, την μαρίνα, τις ενοικιάσεις σκαφών και τα κρυστάλλινα νερά.

Villa Anchor

Περιοχή: Απραός

Μπορεί να φιλοξενήσει: Έως 16 άτομα

Ξεχωριστές παροχές: Υπηρεσία πρωινού που ετοιμάζεται από το προσωπικό της βίλας και δείπνο από ιδιωτικό σεφ 6 ημέρες της εβδομάδα (σε επιλεγμένες ημερομηνίες), ευπρόσδεκτα τα κατοικίδια, ιδιωτικό πάρκινγκ, τραπέζια ποδοσφαίρου, πινγκ-πονγκ και μπιλιάρδου, γήπεδο τένις, ιδιωτικό γυμναστήριο, εφεδρική γεννήτρια, CCTV system.

Πρόκειται για μια βίλα με ίσως τη μακρύτερη λίστα παροχών στην Κέρκυρα. Η Villa Anchor θα σας “χαϊδέψει” όλες τις αισθήσεις με την απαράμιλλη αισθητική της και τις εγκαταστάσεις που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, προσφέροντας όλα τα μέσα για ονειρικές διακοπές ή ολιγοήμερες αποδράσεις από τη βουή της πόλης.

Σε λιγότερο από 300 μέτρα, βρίσκεται η παραλία Καλαμάκι, μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, με καταγάλανα, ρηχά και ήρεμα νερά, πλατιά αμμουδιά και γραφικά ψαράδικα χωμένα ανάμεσα σε κατάφυτη φύση.

Εκτός από την κύρια βίλα, στον ίδιο χώρο φιλοξενούνται ένας πολυτελής ξενώνας με ξεχωριστή είσοδο και άνετη πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα και ένα στούντιο με ιδιωτικό μπαλκόνι και φανταστική θέα στο χώρο της πισίνας, που είναι από μόνος του ένα έργο τέχνης με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του.

Η Villa Anchor χωρίζει τα 6 VIP υπνοδωμάτια σε δύο επίπεδα για μεγαλύτερη άνεση (κάποια, με μπανιέρα-υδρομασάζ), ενώ ο κάτω όροφος φιλοξενεί μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με δύο ψυγεία, δύο φούρνους και νησίδα για εύκολη προετοιμασία των γευμάτων από το προσωπικό της βίλας ή εσάς τους ίδιους, αν το επιθυμείτε.

Στους εξωτερικούς χώρους, η καρδιά σταματάει από την αριστοτεχνική αισθητική και το λειτουργικό σχεδιασμό. Εκτός από την τεράστια πισίνα, τις ομπρέλες, τα κιόσκια, τις ντουζιέρες και την υπερπλήρης εξωτερική κουζίνα, σας περιμένουν επίσης πολλοί χώροι για ξεκούραση, 2 μπάρμπεκιου, ένας φούρνος για πίτσα, ένα τζακούζι και ένα γυμναστήριο.

Και δεν έχουμε προσθέσει ακόμα την ιδιωτική καμπάνα στην παραλία που είναι προσβάσιμη μεσα σε λίγα λεπτά και τα τραπέζια μπιλιάρδου, ποδοσφαίρου και πινγκ-πονγκ!

Κέρκυρα – Εκεί που μια εικόνα είναι όντως χίλιες λέξεις

Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν την μαγεία κάθε στιγμής που “βάφει” με ανεξίτηλα χρώματα κάθε ανάμνηση που δημιουργείται στο πλέον κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί που ποτέ δεν ξέχασε τις παραδοσιακές του ρίζες. Και με τόσες υπέροχες βίλες να παρέχουν κάθε λεπτομέρεια για ξεχωριστές διαμονές με έντονο το VIP στοιχείο, σίγουρα μιλάμε για μοναδικές εμπειρίες που αξίζει να χαρίσουμε στον εαυτό μας, έστω και μια φορά στη ζωή μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα