Νέα Σειρά Πλυντηρίων F2 από την TCL: Καινοτομία και υψηλή απόδοση στην πλύση των ρούχων.

Νέα Σειρά Πλυντηρίων F2 από την TCL: 
Καινοτομία και υψηλή απόδοση στην πλύση των ρούχων.

Η TCL, ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος ηγέτης στον τομέα τεχνολογίας και ηλεκτρονικών συσκευών, παρουσιάζει τη νέα σειρά πλυντηρίων TCL F2.

Εστιάζοντας στην καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα, τα πλυντήρια F2 σηματοδοτούν τη νέα εποχή τεχνολογίας στον κόσμο της πλύσης ρούχων.

Η σειρά F2 των πλυντηρίων TCL, με Ενεργειακή Κλάση Α, έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη απόδοση και προστατεύοντας το περιβάλλον. Σε σύγκριση με ένα πλυντήριο χαμηλής ενεργειακής κατάταξης, η σειρά F2 εξοικονομεί έως και 50% στην κατανάλωση ενέργειας.

Κορυφαίο χαρακτηριστικό της σειράς F2 αποτελεί η προηγμένη τεχνολογία πλύσης με ατμό, διασφαλίζοντας τον πλέον αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων και μειώνοντας τον χρόνο σιδερώματος. Επίσης, με το αυτόματο ζύγισμα, προσαρμόζει την ποσότητα νερού και τον κύκλο πλύσης, σύμφωνα με το βάρος των ρούχων για βέλτιστα αποτελέσματα καθαριότητας.

Με 16 ειδικά μελετημένα προγράμματα πλύσης, η νέα σειρά TCL F2 προσφέρει εκπληκτική απόδοση, σύγχρονη τεχνολογία και ευελιξία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των καταναλωτών, ενώ η τεχνολογία Brushless Digital Inverter επιτρέπει στον κινητήρα του πλυντηρίου να περιστρέφεται στην ιδανική ταχύτητα ανάλογα με το φορτίο, εξασφαλίζοντας χαμηλότερα επίπεδα δόνησης και θορύβου, αλλά και την κατανάλωση λιγότερης ενέργειας.

Το σύστημα αυτόματης δοσολογίας υπολογίζει έξυπνα την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού, μαλακτικού και νερού που χρειάζεται για κάθε κύκλο. Ταυτόχρονα, το ανεξάρτητο πρόγραμμα Air Refresh διαρκεί περίπου 25 λεπτά και έχει ως στόχο να ανανεώνει και να απολυμαίνει τα ρούχα χωρίς απορρυπαντικό, προσφέροντάς τους μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η πρωτοποριακή σχεδίαση του κάδου F2, σε σχήμα εξαγώνου, καθαρίζει και προστατεύει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα, ψεκάζοντας νερό με βέλτιστο τρόπο. Ο φωτισμός LED φωτίζει το εσωτερικό του όταν η πόρτα είναι ανοιχτή, μειώνοντας τον κίνδυνο να ξεχαστεί κάποιο ρούχο.

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση κάθε πλύσης, ενεργοποιείται το αυτόματο σύστημα καθαρισμού, απολυμαίνοντας την πόρτα του πλυντηρίου και αφαιρώντας υπολειπόμενο απορρυπαντικό. Στην ίδια λογική υψηλής τεχνολογίας, το πρόγραμμα Drum Clean προσφέρει τη δυνατότητα καθαρισμού του κάδου, εξουδετερώνοντας τους αλλεργιογόνους παράγοντες του πλυντηρίου, ιδανικά μετά από 40 πλύσεις.

Το μέλλον της πλύσης ρούχων είναι εδώ, με τη νέα σειρά TCL F2. Με οδηγό την καινοτομία, η TCL δημιουργεί καθημερινά εμπειρίες άνεσης και φροντίδας, ενώ δεσμεύεται συνεχώς στο να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Σχετικά με την TCL Electronics

Η TCL αποτελεί πρωτοποριακό brand που ενσωματώνει την τεχνολογία και την καινοτομία, προσφέροντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας και στοχεύοντας στο να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων μέσω της τεχνολογίας. Βασισμένη στη δέσμευσή της για υψηλή ποιότητα και αισθητική, η TCL αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, ηχοσυστήματα και πολλά άλλα, ενώ τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες. Εμπνευσμένη από την αλληλεπίδραση της τεχνολογίας με τη ζωή μας, η TCL δημιουργεί προϊόντα που προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των καταναλωτών.

Σχετικά με τα προϊόντα TCL στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom είναι ο επίσημος διανομέας λευκών συσκευών και τηλεοράσεων TCL. Μέσω της διαρκούς συνεργασίας με ένα εκτεταμένο δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, οι Έλληνες καταναλωτές αποκτούν εύκολη πρόσβαση στο εκτεταμένο φάσμα των προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία. Με τη διανομή της νέας σειράς πλυντηρίων TCL F2, ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom συνεχίζει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας και της υψηλής τεχνολογίας, στον τομέα των ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα.

Σχετικά με τον Όμιλο Globalsat – Τeleunicom

Ο Όμιλος Globalsat-Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα, αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL, η Sencor και η Logitech, ενώ συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση, τη μελέτη και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ιδιοκατανάλωσης στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, με σκοπό την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους, καθώς και την ανάπτυξη λύσεων ΙοΤ Smart Metering.

H Globalsat ενσωματώθηκε στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune. Ακόμα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε ως GREAT PLACE TO WORK και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που διακρίνονται για το περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα τους.

Μάθετε περισσότερα:

Website | LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα