Οι 5 καλύτερες φρυγανιέρες για να απολαμβάνετε το πρωινό σας

Οι 5 καλύτερες φρυγανιέρες για να απολαμβάνετε το πρωινό σας
pexels

Για να δώσετε μια ξεχωριστή γεύση στο πρωινό σας ένα είναι το μυστικό! Να φρυγανίσετε το ψωμί σας και να το απολαύσετε ζεστό ζεστό με οποιοδήποτε συνοδευτικό.

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα και καλό είναι κανένας να μην το προσπερνάει. Για να το κάνετε ακόμα πιο απολαυστικό, ειδικά αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, θα σας προτείναμε να επενδύσετε σε μία από τις παρακάτω φρυγανιέρες.

Οι παρακάτω φρυγανιέρες σας φρυγανίζουν το ψωμί σε χρόνο dt και έτσι θα προλαβαίνετε να φεύγετε στην ώρα σας από το σπίτι έχοντας γευτεί το ιδανικό πρωινό. Τη φρυγανιέρα, λοιπόν, μόλις τη βρήκατε, ώρα να σκεφτείτε και τις συνταγές για πρωινό σαν αυτά των ξενοδοχείων.

Severin Φρυγανιέρα AT 9541 800W

Η φρυγανιέρα AT 9541 της εταιρείας Severin διαθέτει ισχύ 800 Watt και υποδοχές για 2 φέτες ψωμιού. Μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός ή και δύο ατόμων για την καθημερινή παρασκευή του πρωινού ή του σνακ. Ο καθαρισμός της γίνεται εύκολα και γρήγορα, χάρις στον αποσπώμενο δίσκο για τα ψίχουλα, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής.

Φρυγανιέρα PHILIPS HD2581/00 2 Θέσεων 900 W

Αυτή η φρυγανιέρα PHILIPS HD2581/00 μικρού μεγέθους έχει 8 ρυθμίσεις και 2 μεγάλες μεταβλητές υποδοχές, ώστε να υπάρχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα φρυγανίσματος ανεξάρτητα από τον τύπο ψωμιού. Η ενσωματωμένη σχάρα για φραντζολάκια επιτρέπει το ζέσταμα στα φραντζολάκια, τα γλυκά και τα ψωμάκια εύκολα.

Φρυγανιέρα Zilan από ανοξείδωτο ατσάλι 1000W

Ξυπνήστε πιο ευχάριστα από ποτέ, ενώ σας κατακλύζουν ευωδιές από τραγανό, φρυγανισμένο ψωμί. Η Zilan γνωρίζει καλά πως να απογειώσει γευστικά το πρωινό σας, μειώνοντας παράλληλα το χρόνο προετοιμασίας του. Μην ξαναπετάξετε το μπαγιάτικο ψωμί, μετατρέψτε το σε λαχταριστές τραγανές φέτες με τη Φρυγανιέρα 1000W της Zilan. Ζωντανέψτε κάθε σας γεύμα με φρυγανισμένο ψωμί που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Προσθέστε βούτυρο και αφήστε το σταδιακά να λιώσει στο αχνισμένο σας ψωμί, μαρμελάδα, μέλι, πραλίνα φουντουκιού ή οτιδήποτε τραβήξει η όρεξή σας. Η στιβαρή και κομψή της κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι σε κλασικό χρωματικό συνδυασμό μεταλλικού ασημί με μαύρο θα αποδείξει την αξία της στο χρόνο και θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση της κουζίνας σας.

Φρυγανιέρα Tefal TT6408 Smart’n Light

Η Φρυγανιέρα Tefal TT6408 ισχύος 850W 2 θέσεων με μοντέρνα ψηφιακή οθόνη, αντίστροφη μέτρηση και εύχρηστες λειτουργίες ρύθμιση Stop, ξεπάγωμα και επαναθέρμανση με ενδεικτική λυχνία, 7 επίπεδα φρυγανίσματος και αποσπώμενο δίσκο για τα ψίχουλα για εύκολο καθαρισμό.. Αποθήκευσε τις αγαπημένες σου ρυθμίσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Φρυγανιέρα SENCOR STS 2652RD 2 Θέσεων 850 W

Η φρυγανιέρα STS 2652RD της Sencor σε κόκκινο χρώμα, με ισχύ 850 W, έχει 2 υποδοχές φρυγανίσματος, φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι κατάλληλη είτε για λεπτές, είτε για παχιές φέτες ψωμιού. Διαθέτει αυτόματη λειτουργία κεντραρίσματος για να πετυχαίνεις ομοιόμορφο ψήσιμο, και 7 επίπεδα ροδίσματος-ψησίματος. Το ηλεκτρονικό χρονόμετρο, η άμεση διακοπή λειτουργίας, το πλήκτρο για επαναθέρμανση, αλλά και για φρυγάνισμα παγωμένου ψωμιού (απόψυξη) εξυπηρετούν στην εύρυθμη λειτουργία και άνετη χρήση της συσκευής. Τέλος, διαθέτει δίσκο για τα ψίχουλα, καθώς και αποθήκευση του καλωδίου.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα