Πώς έχει αλλάξει το τοπίο της ακτοπλοΐας στην Ελλάδα σήμερα;

Πώς έχει αλλάξει το τοπίο της ακτοπλοΐας στην Ελλάδα σήμερα;

Ο CEO του Ferryhopper, Χρήστος Σπαθαράκης μιλά στο NEW24/7 και εξηγεί τι έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν και πώς το app του brand έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μας για τις διακοπές.

Τα τελευταία χρόνια το Ferryhopper, η πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όσων αγαπούν να ταξιδεύουν, κι αυτό γιατί ο καθένας από μας μπορεί να εξασφαλίσει με μεγάλη ευκολία ένα ταξίδι, ανεξαρτήτως προορισμού.

Η ακτοπλοΐα ήταν από πάντα πηγή ζωής για την Ελλάδα, μία χώρα που φημίζεται για τα νησιά της. Συνεπώς, μία πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης online ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, δομημένη ακριβώς με τον τρόπο που είναι το Ferryhopper, ήταν κάτι που έλειπε λίγα χρόνια πριν από τον χάρτη της ακτοπλοΐας στη χώρα μας.

Ο CEO της εταιρείας, Χρήστος Σπαθαράκης, μιλά στο NEW24/7 και εξηγεί μεταξύ άλλων πώς η συνολική εποχικότητα της εταιρείας αλλάζει σημαντικά με τις νέες χώρες και πώς διαμορφώνεται το τοπίο των χρηστών.

Με το Ferryhopper μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερους από 500 προορισμούς σε 26 χώρες, έχεις τη δυνατότητα να σχεδιάζεις όποιο ταξίδι θέλεις, συνδυάζοντας πλοία και προορισμούς, ενώ με ένα απλό πάτημα έχεις στην οθόνη σου όλα τα δρομολόγια και τις διαθέσιμες προσφορές για να συγκρίνεις και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην καλύτερη τιμή.

Είτε είσαι από εκείνους της τελευταίας στιγμής, είτε χρειάζεσαι τον χρόνο σου για να επιλέξεις προορισμό, η εφαρμογή του Ferryhopper θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος για τις καλοκαιρινές σου διακοπές κι όχι μόνο.

Έχοντας ήδη παρουσία στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Αφρικής, πλέον το Ferryhopper βάζει πλώρη για ακόμα περισσότερες αγορές με στόχο να γίνει το σημείο αναφοράς της ακτοπλοΐας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα