Πώς θα κρατήσει το άρωμά σου όλη μέρα – Το έξυπνο tip που δεν γνώριζες

Διαβάζεται σε 3'
Πώς θα κρατήσει το άρωμά σου όλη μέρα – Το έξυπνο tip που δεν γνώριζες
ISTOCK

Χρειάζεσαι μόνο ένα απλό προϊόν και μερικά πολύτιμα tips για να παραμένει το αγαπημένο σου άρωμα πάνω σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το πρωί, λίγο πριν φύγεις από το σπίτι, ψεκάζεις το άρωμά σου. Οι ευωδιαστές νότες του σε ανανεώνουν, κάνοντας τις υποχρεώσεις της ημέρας να μοιάζουν λιγότερο απαιτητικές. Όμως, μερικές ώρες μετά, το άρωμα φαίνεται να έχει εξατμιστεί. Η προφανής λύση είναι να το ανανεώνεις στη διάρκεια της ημέρας, αλλά αυτό δεν είναι πάντα πρακτικό. Γι’ αυτό, έχουμε μια πιο εύκολη και αποδοτική λύση για σένα.

Το οικονομικό προϊόν που παρατείνει τη διάρκεια του αρώματος

Υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σου για ώρες. Και όχι, δεν είναι κάτι που θα σκεφτόσουν αμέσως. Μιλάμε για την απλή και ταπεινή βαζελίνη. Οι ενυδατικές και μαλακτικές της ιδιότητες την καθιστούν εξαιρετική για την ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα, ενώ αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και διατηρεί τα συστατικά των προϊόντων περιποίησης που έχεις εφαρμόσει.

Επιπλέον, η βαζελίνη λειτουργεί ιδανικά σε περιοχές με ξηρότητα, όπως οι φτέρνες και οι αγκώνες. Ωστόσο, η λιγότερο γνωστή αλλά εξίσου εντυπωσιακή χρήση της είναι να παρατείνει τη διάρκεια του αρώματός σου.

Το “μυστικό” για μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απλώσεις μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στους καρπούς σου ή σε άλλα σημεία όπου σκοπεύεις να ψεκάσεις το άρωμα. Η βαζελίνη «παγιδεύει» τα συστατικά του αρώματος και το βοηθά να διαρκέσει περισσότερο.

Extra tips για να διατηρείς το άρωμα σου περισσότερο:

  • Ψέκασε το άρωμα στους καρπούς, αλλά μην τρίβεις τα χέρια σου μεταξύ τους.
  • Εφάρμοσέ το σε ζεστά σημεία του σώματός σου, όπως ο αυχένας και το εσωτερικό μέρος των αγκώνων.
  • Κάνε layering ξεκινώντας με ενυδατική κρέμα ή body oil, και στη συνέχεια το άρωμα – ιδανικά από την ίδια συλλογή.
  • Ψέκασε το άρωμα στα ρούχα σου, όπως στον γιακά ή τη φόδρα του παλτού και του σακακιού.

Μην ξεχνάς:

Για να προστατέψεις το άρωμά σου από τη ζέστη και το φως, διατήρησέ το στο κουτί του, σε ένα συρτάρι ή ντουλάπι. Το μπάνιο δεν είναι ιδανικό μέρος αποθήκευσης, καθώς η υγρασία μπορεί να αλλοιώσει το άρωμα.

Τέλος, μόλις ανοίξεις το μπουκάλι, προσπάθησε να καταναλώσεις το άρωμα μέσα σε έναν χρόνο για να απολαύσεις την πλήρη ένταση του αρώματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα