Πώς θα μετακινούμαστε το 2018 – Αυτές είναι οι προβλέψεις του Fortune

Πώς θα μετακινούμαστε το 2018 – Αυτές είναι οι προβλέψεις του Fortune

Τι μας επιφυλάσσει ο κλάδος των μεταφορών για την επόμενη χρονιά

Ιπτάμενα αυτοκίνητα, διαμοιρασμός ποδηλάτων, διαστημικός τουρισμός; Τί θα αλλάξει στον τρόπο που μετακινούμαστε;

Δείτε εδώ τί προβλέπει η «κρυστάλλινη σφαίρα» του Fortune για τις μεταφορές το 2018.

Τα οχήματα χωρίς οδηγό θα αρχίσουν να εμπλέκονται σε ατυχήματα

epa03211046 A Handout photograph released by Google on 08 May 2012 showing a Toyota Prius self-driving car. News reports state that Google has obtained a license in the state of Nevada, which changed its laws in March to allow self-drive cars, to operate the vehicle. EPA/GOOGLE / HO HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES EPA

 

Μέχρι τώρα, τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό τα έχουν πάει καλά στον τομέα της ασφάλειας, από τη Σιγκαπούρη μέχρι την Αριζόνα. Όμως, στο άμεσο μέλλον το πιθανότερο είναι ότι θα ακούμε ολοένα και συχνότερα για ατυχήματα που θα αφορούν αυτόνομα οχήματα – με δικυκλιστές, καγκουρό, και ελάφια.

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα αγγίξουν το 1 εκατ. οχήματα

 

Μπορεί η Ουάσινγκτον να διστάζει να δώσει το καλό παράδειγμα, αλλά οι πωλήσεις αποκλειστικά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων θα αυξηθούν παγκοσμίως. Για την ακρίβεια, για το 2018 προβλέπεται αύξηση των πωλήσεων κατά 70%, από τα 580.000 οχήματα που πουλήθηκαν φέτος. Η συγκεκριμένη εκτίμηση προέρχεται από την LMC Automotive.

Οι celebrities θα πάνε στο διάστημα

 

Τόσο ο Elon Musk όσο και ο Richard Branson λένε ότι θα στείλουν τουρίστες στο διάστημα του χρόνου. Ο Jeff Bezos στοχεύει να κάνει το ίδιο το 2019. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια σειρά celebrities έχουν ήδη κανονίσει να πάνε το διαστημικό τους ταξιδάκι με τον Branson: Angelina Jolie, Stephen Hawking, Justin Bieber, Katy Perry, και άλλοι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα