Προστατέψτε τα βαμμένα σας μαλλιά με 6 τρόπους

Προστατέψτε τα βαμμένα σας μαλλιά με 6 τρόπους

Η βαφή μαλλιών είναι ο τέλειος τρόπος για να τονίσετε την εμφάνισή σας. Μπορεί να σας ανανεώσει και να σας δώσει ένα νέο στυλ.

Η βαφή μαλλιών όμως συνοδεύεται από μια λίστα περιποίησης που πρέπει να εφαρμόζετε. Τα βαμμένα σας μαλλιά είναι δύσκολο να διατηρηθούν και χρειάζονται την προσοχή σας. Ας δούμε τις συμβουλές των ειδικών, για την περιποίηση μαλλιών και τη διατήρηση του χρώματός τους:

Λούσιμο

Ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε το χρώμα των μαλλιών σας είναι να τα πλένετε μόνο δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε το Vitamino Color Soft Care Wash Σαμπουάν, το κατάλληλο σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά που προσφέρει απαλή περιποίηση, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα χρώματα και 6 φορές πιο αποτελεσματική προστασία χρώματος μαλλιών από το ξεθώριασμα.

Conditioner

Το βάψιμο μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας πιο ξηρά και αδύναμα, γι’ αυτό το μαλακτικό πρέπει να είναι μια σταθερή διαδικασία στη ρουτίνα σας. Αφιερώστε χρόνο καλύπτοντας τα μήκη των μαλλιών σας με το Vitamino Color Conditioner της L’Oréal Professionnel που προστατεύει έως και 8 εβδομάδες, τόσο το χρώμα από το ξεθώριασμα όσο και την τρίχα από τη φθορά. Τα μαλλιά σας ενυδατώνονται, γίνονται πιο δυνατά, πιο ευκολοχτένιστα και πιο απαλά.

Μάσκα μαλλιών

Για τη θρέψη μαλλιών και την αποκατάσταση της βλάβης που έχουν υποστεί από τη βαφή, χρησιμοποιήστε τη Vitamino Color Μάσκα μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Η συγκεκριμένη μάσκα προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά, προσφέρει απαλή περιποίηση, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα χρώματα ενώ είναι 6 φορές πιο αποτελεσματική στην προστασία του χρώματος από το ξεθώριασμα.

Θερμικό styling

Τα εργαλεία styling με θερμότητα αφαιρούν υγρασία από τα μαλλιά σας και διακινδυνεύουν την ποιότητα του χρώματός τους. Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία styling στα μαλλιά σας προσθέστε το Vitamino Color 10 in 1 Spray Φιξαρίσματος της L’Oréal Professionnel με αντιοξειδωτικά που προστατεύει άμεσα τα βαμμένα μαλλιά σας με 10 διαφορετικούς τρόπους :

  1. Προστασία από θερμότητα μέχρι και τους 230°C
  2. Λάμψη
  3. Απαλότητα
  4. Λείανση της τρίχας
  5. Πιο ευκολοχτένιστα μαλλιά
  6. Πιο εύκολο στέγνωμα με το πιστολάκι
  7. Ενυδάτωση
  8. Δράση ενάντια στο σπάσιμο
  9. Δράση ενάντια στην ψαλίδα
  10. Δράση ενάντια στο φριζάρισμα

Αυτό το σπρέι πολλαπλών χρήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από το κούρεμα, πριν από το στέγνωμα, ή για τελειοποίηση του styling.

Λάμψη

Για να έχετε πάντα λαμπερά βαμμένα μαλλιά, εφαρμόστε τη Vitamino Color Acidic Sealer Λοσιόν Μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα που σφραγίζει τη λάμψη στα μαλλιά σας. Ενδυναμώνει την τρίχα για βέλτιστη προστασία χρώματος μαλλιών από το ξεθώριασμά και χαρίζει εκθαμβωτική λάμψη μακράς διάρκειας (6 φορές περισσότερη λάμψη αμέσως μετά από την εφαρμογή). Όταν εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά, η λοσιόν αυτή μεταμορφώνεται σ’ ένα κρεμώδες γαλάκτωμα περιποίησης.

Αντηλιακή προστασία

Εχθρός του χρώματος είναι η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου που ξεθωριάζει τα μαλλιά αλλάζοντας τους το χρώμα. Καθημερινά, ακόμα και το χειμώνα, προσθέστε ένα σπρέι φινιρίσματος φίλτρου UV στην πρωινή σας ρουτίνα για να προστατέψετε τα βαμμένα σας μαλλιά από τον ήλιο.

Διατροφή

Μια διατροφή πλούσια σε λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός και το σκουμπρί θα θρέψει τα βαμμένα σας μαλλιά με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, κάνοντάς τα λαμπερά και δυνατά. Προσθέστε μερικά καρύδια για να πάρετε βιταμίνη Ε ώστε να καταπολεμήσετε τα ξηρά, εύθραυστα μαλλιά σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα