post impression url

Συναισθήματα και φόβοι όταν μετακομίζεις στο δικό σου σπίτι

Συναισθήματα και φόβοι όταν μετακομίζεις στο δικό σου σπίτι

Πώς θα μετατρέψεις αυτό τον φόβο σε ένα αίσθημα ασφάλειας.

Μία από τις πιο σημαντικές, πιο κομβικές στιγμές στην ενήλικη ζωή σου είναι η στιγμή που θα μετακομίσεις στο δικό σου σπίτι. Η στιγμή που φεύγεις από τη θαλπωρή της οικογενειακής εστίας και αποφασίζεις να συνεχίσεις τη ζωή σου μακριά από τον χώρο που για χρόνια ήταν το σπίτι σου, το “safe place” σου και βρίσκεσαι σε έναν χώρο που ανήκει σ’ εσένα. Η στιγμή αυτή συνοδεύεται από χιλιάδες συναισθήματα. Ενθουσιασμός, ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και υπευθυνότητας, αλλά παράλληλα και φόβος. Και κάπου εκεί, το αίσθημα του φόβου είναι εκείνο που θα πρέπει να διαδεχθεί η ασφάλεια.

“Πουθενά δεν αισθάνεται κάποιος περισσότερη ασφάλεια από ό,τι στο σπίτι του”. Έτσι, τουλάχιστον, θα πρέπει να είναι γιατί το σπίτι είναι για τον καθένα ο δικός του προσωπικός χώρος, με τα δικά του αγαπημένα αντικείμενα κι εκεί που δημιουργεί τις πιο όμορφες αναμνήσεις, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το σπίτι όμως δεν έχει μόνο μεγάλη συναισθηματική αξία, αλλά και αυξημένη οικονομική αξία, στο σύνολό του, καθώς μέσα του βρίσκονται σχεδόν όλα μας τα υπάρχοντα. Γι΄αυτό και αποτελεί το ύψιστο περιουσιακό στοιχείο. Αν αναλογιστούμε, μάλιστα, πως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί κάτι από αυτά ή και όλα να υποστούν από μικρή έως και μεγαλύτερη ζημιά, η ανάγκη για εξασφάλιση της περιουσίας μας μεγαλώνει.

Και σε αυτό το σημείο είναι που σε πιάνει το άγχος να εξασφαλίσεις όλα όσα έχεις, τα υπάρχοντά σου, τα περιουσιακά σου στοιχεία, όσα έχεις καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Όμως, όπως για όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή, έτσι και γι’ αυτό υπάρχει λύση. Η λύση είναι η ασφάλιση κατοικίας. Και όπου ‘ασφάλιση κατοικίας’ βλέπε NP Ασφαλιστική. Η NP Ασφαλιστική διαθέτει το έξυπνο κι ευέλικτο πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας “NP 1985”.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα Ασφάλισης, για κάλυψη κάθε ανάγκης και περίπτωσης όπως κάλυψη σεισμού, πυρός, πλημμύρας, τρομοκρατικής ενέργειας ή ακόμα και… θεομηνίας. Το πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας “NP 1985” προσαρμόζεται με συνέπεια και οικονομικότητα στις ανάγκες κάθε πελάτη, για να μπορούν όλοι να νιώθουν πάντα ασφαλείς στο σπίτι τους και σαν στο σπίτι τους. Κάθε αίσθημα ανασφάλειας, κάθε αίσθημα φόβου θα εξαλειφθεί κι εσύ θα μπορείς να κοιμάσαι πια ήσυχος τα βράδια.

Από μόνο 1 ευρώ ανά τετραγωνικό ετησίως, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια για τίποτα! Για παράδειγμα ένα μέσο σπίτι 80/τ.μ. μπορεί να ασφαλιστεί για τους βασικούς κινδύνους του σεισμού, της φωτιάς, των κακόβουλων ενεργειών και της πτώσης δέντρων, με μόλις 80€ τον χρόνο.

Αν χρειάζεσαι μερικούς ακόμη λόγους που θα σε πείσουν γιατί να ασφαλίσεις το σπίτι σου αρκεί να δεις την παρακάτω λίστα.

  • Πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο με μεγάλη οικονομική αλλά και συναισθηματική αξία
  • Μια πιθανότητα ζημιάς, που κανείς δεν ξέρει πότε και σε ποιον θα συμβεί, μπορεί να έχει τραγικές οικονομικές συνέπειες
  • Έχεις σιγουριά και εξασφάλιση με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος
  • Είναι υποχρεωτική σε περίπτωση δανειοδότησης

“Safe place”. Αυτό ακριβώς θα πρέπει να είναι το σπίτι σου για σένα, ένα ασφαλές μέρος. Η NP Ασφαλιστική φροντίζει να το νιώσεις αυτό στην πραγματικότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα