post impression url

Το μυστικό για να έρθεις πιο κοντά με τους αγαπημένους σου

Το μυστικό για να έρθεις πιο κοντά με τους αγαπημένους σου

Να πώς το νέο e-shop της Tommy Hilfiger tommy.com γίνεται αφορμή για τις πιο ζεστές συναντήσεις με φίλους.

της Κέλλυ Δεσύπρη

Αυτό δεν είναι ένα Χριστουγεννιάτικο άρθρο. Απλά τυχαίνει να δημοσιεύεται την πιο γιορτινή εποχή του χρόνου. Η συγκυρία βέβαια είναι πολύ ταιριαστή αφού η αιτία πίσω από αυτό απαιτεί εορτασμό! Η εποχή της φιλίας, των ατέλειωτων συναντήσεων και της θαλπωρής είναι ιδανική για να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα πίσω από το νέο e-shop της Tommy Hilfiger. Πέρα από ένα απλό e-shop, το tommy.com κατάφερε να μας φέρει πιο κοντά με αγαπημένους μας ανθρώπους αλλά και να μας συστήσει νέους φίλους. Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του έχει δημιουργηθεί μια online κοινότητα φίλων του brand και μάλιστα, μια κοινότητα που είναι επί ποδός 24/7.

Γι’αυτό και εμείς αγοράσαμε online τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη χειμερινή συλλογή Tommy Hilfiger, συναντηθήκαμε στο House24 και απολαύσαμε το υπέροχο στυλ και την ποιότητά τους σε μια σειρά από στιγμές που μας έδεσαν όχι μονάχα ως συνάδελφους αλλά και ως φίλους.

Μέσα από τη νέα πλατφόρμα όλοι μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια μέσα από μία ευρεία γκάμα ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ από την ανδρική, τη γυναικεία και την παιδική συλλογή TOMMY HILFIGER αλλά και τις συλλογές TOMMY SPORT και TOMMY JEANS. Επιπλέον στο νέο e-shop είναι διαθέσιμες και οι capsule συλλογές TommyXZendaya σε συνεργασία με την ηθοποιό και μουσικό Zendaya, TommyXLewis, σε συνεργασία με τον επί 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton αλλά και TommyXMercedes.

Οι γιορτές αποτελούν την τέλεια αφορμή για να συναντήσεις και εσύ τους αγαπημένους σου ανθρώπους και τι καλύτερο από το να τους υποδεχτείς με ένα δώρο μέσα από το νέο e-shop tommy.com; Από κινητό, tablet ή laptop, ανά πάσα στιγμή το απόλυτο e-shop βρίσκεται πια κυριολεκτικά στις άκρες των δαχτύλων σου. Εμείς αδράξαμε την ευκαιρία και ξαναβρεθήκαμε για να διαλέξουμε όλοι μαζί τα ιδανικά κομμάτια για κάθε όνομα στη λίστα μας. Κι έχουμε, φυσικά, πολλές προτάσεις και για τη δική σου λίστα.

Η επιλογή γινεται παιχνίδι μέσα από τα εύκολα φίλτρα και τις κατηγορίες του νέου e-shop της Tommy Hilfiger. Έτσι για τις πιο κομψές γυναίκες της λίστας σου, προτείνουμε να διαλέξεις ανάμεσα στα εντυπωσιακά πανωφόρια, τα θηλυκά φορέματα, τα cosy πλεκτά και τα tailored σακάκια της συλλογής. Απόλυτα λατρεμένη αυτή τη σεζόν είναι φυσικά ολόκληρη η συλλογή TommyXZendaya με τη 70s θηλυκότητά της και την διακριτική της λάμψη. Αν, δε, ανήκεις στις fan της Tommy Hilfiger τότε ένα πέρασμα από τις νέες αφίξεις επιβάλλεται. Για τα πιο εντυπωσιακά δώρα, θα σε παραπέμψω στο πολύ εύχρηστο και εορταστικό gift guide που έχει ήδη ανέβει στο site και που διαθέτει την ιδανική πρόταση για κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί στη λίστα σου. Για τους αντρες της ζωής σου, βέβαια, ένα καλοραμμένο πουκάμισο, ένα σακάκι ή μια γραβάτα Tommy Hilfiger είναι πάντα καλή επιλογή. Αν ωστόσο μιλάμε για πιο casual loving τύπους, τότε οι συλλογές TommyXLewis και TommyXMercedes θα είναι ήδη στην wishlist τους. Χάρισέ τους αυτό που ονειρεύονται.

Όπως ήδη ανέφερα, το tommy.com διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και για τους μικρούς μας φίλους. Ένας ακόμα υπέροχος gift guide θα σου δείξει το δρόμο προς τα ιδανικά δώρα για κάθε παιδί ή μωρό στη λίστα σου. Για τα πιο όμορφα εορταστικά looks κάνε την επιλογή σου ανάμεσα φούτερ, πανωφόρια, άνετα παντελόνια και πλεκτά για αγόρια αλλά και υπέροχα φορέματα και φούστες για τις μικρές κυρίες. Στο τμήμα με τα βρεφικά θα βρεις τα πιο χαριτωμένα ρούχα- μινιατούρες που φυσικά πάντα διατηρούν το αυθεντικό Tommy στυλ που χαρακτηρίζει όλες τις συλλογές. Έτσι κάθε όνομα έγινε ευκαιρία για συνάντηση και για ένα ακόμα online shopping spree στο νέο αγαπημένο μας e-shop.

Μπες κι εσύ στο tommy.com και διάλεξε εκείνα τα κομμάτια που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με τους αγαπημένους σου αυτά τα Χριστούγεννα. Μην ξεχάσεις, βέβαια, να διαλέξεις και τα δικά σου must have κομμάτια που θα απογειώσουν στυλιστικά τον Χειμώνα που μόλις ξεκινά.

Oι συλλογές Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμες στα ομώνυμα καταστήματα, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο tommy.com

(φωτογραφίες: Αγγελική Καλαμαρά)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα