post impression url

Βάζουμε απαγορευτικό στα άλατα του μπάνιου

Βάζουμε απαγορευτικό στα άλατα του μπάνιου
Nichoas Mastoras

Μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της καθημερινότητας σου, αλλά είναι εκεί: Σε κάθε επιφάνεια, επανέρχονται ξανά και ξανά, όσο επίμονα και αν τρίψεις. Δίνουν στο μπάνιο σου μια αίσθηση βρωμιάς, ενώ μόλις πριν λίγο καθάρισες. Πριν συμβιβαστείς πως θα κυριαρχούν για πάντα σε κάθε επιφάνεια, σου έχουμε τη λύση

Αν γελάς πικρά, θεωρώντας πως η μοναδική λύση είναι να σταματήσεις να ανοίγεις οποιαδήποτε βρύση στο μπάνιο, ή ακόμα καλύτερα να μην πατάς ή να μην αναπνέεις καν μέσα στις λαμπερές επιφάνειες του, γιατί και μόνο η ύπαρξή σου φαίνεται να πυροδοτεί ένα κύμα από άλατα, τότε μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τις ιδιότητες του Viakal. Ξέρω, θα μου πεις πως όλα τα καθαριστικά είναι το ίδιο και σε τι άραγε μπορεί να διαφέρει το Viakal.

Το Viakal λοιπόν, όπως και τα περισσότερα καθαριστικά μπάνιου, περιέχει επιφανειοδραστικές ουσίες που βοηθάνε στην εξάλειψη της κοινής βρωμιάς, των υπολειμάτων σαπουνιού, οδοντόκρεμας, αφρού ξυρίσματος κλπ. Αυτό όμως που το διαφοροποιεί από τα περισσότερα κοινά καθαριστικά μπάνιου, είναι το ότι έχει χαμηλό PH (όξινη σύνθεση) και ειδική δράση ώστε να διασπά τα άλατα, χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες. Για να το πούμε πιο απλά, όχι μόνο αποδομεί τα άλατα από τον πυρήνα τους, αλλά η ειδική σύνθεσή τους καθυστερεί την επανεμφάνισή τους αφήνοντας αξεπέραστη λάμψη στις επιφάνειες του μπάνιου σου, λάμψη που θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο από ότι αν είχες καθαρίσει με ένα κοινό καθαριστικό. Αυτό συμβαίνει διότι το Viakal διαθέτει το σύστημα πολυμερούς, που απωθεί το νερό από τις επιφάνειες, αποτρέποντας τη δημιουργία στιγμάτων νερού και κάνοντάς τες πιο αστραφτερές. Τα καθαριστικά αλάτων που δεν περιέχουν πολυμερή μπορούν να περιορίσουν τα άλατα. Ωστόσο, οι σταγόνες του νερού παραμένουν στις επιφάνειες και όταν στεγνώνουν αφήνουν στίγματα, που δίνουν μια θαμπή όψη.

Nichoas Mastoras

Πώς όμως θα επιλέξεις πού θα βάλεις το Viakal Spray και πού το Viakal μπουκάλι; Σου έχουμε τη λύση και για αυτό:

Τα Spray είναι ιδανικά για μεγάλες επιφάνειες και για καθημερινή, πιο εύκολη λύση για τα πλακάκια μπάνιου, τον νιπτήρα, την καμπίνα του ντουζ, αλλά και την μπανιέρα, ενώ τα μπουκάλια που είναι πιο παχύρευστα είναι ιδανικά για πιο στοχευμένη χρήση σε σκληρά άλατα. Όταν λέμε πιο στοχευμένη χρήση εννοούμε εκείνες τις περιπτώσεις που θέλεις να εστιάσεις στη βρύση του μπάνιου, στην κεφαλή του ντουζ, ή στο μπολ της τουαλέτας.

Αν θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρον τις δυνατότητες του νέου Viakal, που είναι ακόμα καλύτερο στην απομάκρυνση των αλάτων και στην εμπόδιση της επανεμφάνισης τους, αλλά και ιδανικό και για να καθαρίζει υπολείμματα σαπουνιού, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το αφήσεις πρώτα να δράσει για 5’ πάνω στην επιφάνεια που σε δυσκολεύει. Στη συνέχεια ξεπλένεις κανονικά και αν το κρίνεις απαραίτητο επαναλαμβάνεις. Πρέπει να ξέρεις πως όσο χρησιμοποιείς το Viakal σε συστηματική βάση, τόσο πιο εύκολη θα είναι την επόμενη φορά η όλη διαδικασία καθώς θα έχεις ήδη μια πραγματικά καθαρή επιφάνεια για να αντιμετωπίσεις.

Nichoas Mastoras

Μην ξεχνάς πως έχεις 4 επιλογές, εξίσου αποτελεσματικές στην καταπολέμηση των αλάτων, ώστε στην επόμενη μάχη να είσαι ο ξεκάθαρος νικητής. Εκτός λοιπόν από το κλασικό Viakal που αφαιρεί εξαιρετικά τα άλατα του μπάνιου προσφέροντας λάμψη που διαρκεί, έχεις την επιλογή του Fresh που έχει 100% τη δύναμη του Viakal και τη συνδυάζει με ωραίο φρέσκο άρωμα, την επιλογή Hygiene που αφαιρεί τα άλατα και προσφέρει βαθύ καθάρισμα ή την Vinegar εκδοχή, που περικλείει όλη τη δύναμη του Viakalενάντια στα άλατα με εκχύλισμα ξυδιού.

Nichoas Mastoras

Τώρα το μπάνιο σου μπορείς να το ζεις ακριβώς όπως θέλεις: λαμπερό και καθαρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα