2014: ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

Αποχαιρετώντας οριστικά το 2013, υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με μερικές από τις ταινίες που θα απασχολήσουν το 2014 - ελπίζουμε όλες με την καλή έννοια.

Με υπόλοιπα ταινιών από το 2013 που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2014 και ένα ικανό αριθμό πολυαναμένομενων ταινιών που κανείς όμως δεν γνωρίζει με σιγουριά πως θα είναι έτοιμες και θα κάνουν πρεμιέρα μέχρι το Δεκέμβριο, η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει μερικούς τίτλους από τις ταινίες που δεν έχουμε δει και περιμένουμε σαν τρελοί και επιπλέον, που είναι σίγουρο πως θα δούμε μέσα στο 2014.

[ Στη λίστα δεν περιλαμβάνονται ταινίες που έχουμε ήδη δει σε διεθνή φεστιβάλ ή άλλου και θα βγουν μέσα στο 2014 και οι ελληνικές ταινίες για τις οποίες θα αφιερώσουμε σύντομα ειδικό θέμα εδώ στο Flix.]

The Grand Budapest Hotel του Γουες Αντερσον

Νέα ταινία για τον Γουες Αντερσον μετά το «Moonrise Kingdom», με all-star cast από τους αγαπημένους της οικογένειάς του και παστέλ ταπετσαρία σε όλα τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου φτιαγμένου για να παραμείνει πλήρες ακόμη και εκτός σεζόν. Παγκόσμια πρεμιέρα στο άνοιγμα της φετινής Berlinale στις 6 Φεβρουαρίου.  (Διαβάστε και δείτε εδώ τα πάντα για το «The Grand Budapest Hotel»)

Δείτε τη συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανασκόπηση του Flix για τα καλύτερα, τα χειρότερα και τα πιο περίεργα του 2013

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα