HOW TO: ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ
Ο Νίκος Γεντίμης φέρνει το Busty's Burger στο στούντιό μας, και μας μαθαίνει συνταγές για το τέλειο σπιτικό μπέργκερ
Η αλήθεια είναι πως η καραντίνα που έφυγε και να μη ξανάρθει, μας έκανε όλους λίγο πολύ, Master Chefs των εαυτών μας και των οικογενειών μας. Ένα από τα “εδέσματα” που μπήκε στο μενού μας, ήταν και τα μπέργκερ, τα οποία τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Είτε στις καντίνες και τα κλασικά μπεργκεράδικα, είτε στα mainstream και πιο “καλά” εστιατόρια, είτε ως delivery αλλά και ως home made δημιουργίες.
Τώρα λοιπόν που άνοιξε η εστίαση, το How to εστιάζει στο πώς θα μάθουμε τι μπέργκερ τρώμε, πώς φτιάχνεται σωστά, πώς συνδυάζονται τα υλικά του, αλλά και πώς μπορούμε να το δημιουργήσουμε με γευσιγνωστική ακρίβεια στο σπίτι μας, σαν brunch ή σαν κύριο γεύμα.
Μαζί μας, ο Νίκος Γεντίμης, της πανέμορφης Μαρουσιώτικης καντίνας του Busty’s Burger. Γιατί ο Νίκος μπορεί να μας μαθαίνει πως το καλύτερο μπέργκερ τρώγεται στα όρθια, όμως μερικές φορές, η ίδια η παρασκευή του είναι μια μικρή ιεροτελεστία που μπορεί να οδηγήσει στην τέλεια απόλαυση.
HIGHLIGHTS:
-Το άλφα και το ωμέγα είναι να έχεις έναν προμηθευτή κρέατος εμπιστοσύνης
-Το μπέργκερ είναι θέμα γούστου, ακόμα και τζατζίκι μπορείς να βάλεις ή γουακαμόλε
-Το κλειδί στο τέλειο σπιτικό μπέργκερ είναι να βρεις τον σωστό συνδυασμό υλικών
-Το μανιτάρι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το μπιφτέκι
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις