ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 3.5 ΕΥΡΩ;
Μέσα σε λίγους μήνες το σουβλάκι δεν είναι πια ένα προσιτό φαγητό. Οι επαγγελματίες του χώρου μας εξηγούν που οφείλεται η αύξηση του ελληνικού street food.
To πατροπαράδοτο ελληνικό street food ήταν διαχρονικά προσιτό σε όλους. Πλέον η τιμή του έχει φτάσει ως και τα 3,5 ευρώ σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις.
Πώς εξηγείται αυτή η αύξηση; Πρόκειται να δούμε ξανά την τιμή του στα επίπεδα πριν που ήταν πριν την οικονομική/ενεργειακή κρίση; Μας απαντούν ο Ανδρέας Ανδριανάκης, Πρόεδρος του Σωματείου Ψητοπωλών Αττικής και ο Ιωάννης Δαβερώνης, Πρόεδρος Εστιατόρων Αττικής.